ABJ Fotografie
Image default
Vakantie

Genieten op de camping in Zeeland

Sommige mensen hebben pas het idee dat ze op vakantie zijn als ze minstens 1000 kilometer van huis zijn. Maar wie heeft ooit verzonnen dat vakantie betekent dat je lang moet reizen? Vakantie draait toch om ontspannen, om genieten? Dat kan ook dichter bij huis, bijvoorbeeld in Zeeland. Niks haasten om je vliegtuig te halen, of in de file op Zwarte Vrijdag. Je vertrekt ’s ochtends in alle rust en komt lekke rontspannen aan.

Waar kun je in Zeeland op de camping terecht?

Bij Glampings.nl zijn we altijd op zoek naar unieke kampeerbelevingen. Met minder dan pure vakantieperfectie nemen we geen genoegen. Wat dat betreft kun je in Zeeland je hart ophalen.

Eindeloze kuststrook

Je zou het misschien niet denken, maar de provincie Zeeland heeft een enorme kustlijn. Bijna 650 kilometer met prachtige stranden. Wist je bijvoorbeeld dat het strand van Ouddorp aan Zee tot de mooiste stranden van Nederland wordt gerekend?

Leuke steden binnen handbereik

Het leuke aan Zeeland is de afwisseling. Maak een citytrip naar Vlissingen, waar je lekker kunt flaneren over de boulevard, ga lekker shoppen in Goes of bezoek historisch Middelburg. Vergeet in Middelburg niet de “Lange Jan” te beklimmen. Deze abdij, die 91 meter boven de grond uittorent, biedt een uitzicht waar je lang van kunt genieten.

Deltawerken

Natuurlijk is een vakantie in Zeeland niet compleet zonder bezoek aan de Deltawerken. Vanaf de camping zijn deze goed bereikbaar. Ga naar Neeltje Jans en leer alles over de Watersnoodramp van 1953 en de daaropvolgende inspanningen om herhaling te voorkomen.

Een camping in Zeeland is zo geboekt

Willen jullie deze zomer Zeeland verkennen vanaf de camping? Bezoek glampings.com en boek met een paar klikken een luxe camping accommodatie. Hiermee ben je gegarandeerd van een fijne vakantie, waarin je ook echt tot rust komt.