ABJ Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Hoogwaardig woontextiel en handige keukenaccessoires koop je online bij Deens.nl

Naast meubels zoals een HKliving kast en lampen van toplabel it’s about RoMi bestaat de Deens collectie onder meer uit: matraskussens, losse kussenhoezen, bankkussens, vloerkleden, plaids, deurmatten en dekbedovertrekken. We beschrijven een paar artikelen om je op leuke ideeën te brengen voor wat extra sfeer in huis.

Als eerste: een handgeknoopt wollen berber vloerkleed van HKliving. Het terra met oranje kleed is 3,5 bij 2,5 meter. Met een accessoire als dit geef je letterlijk en figuurlijk kleur aan de living. Koude voeten zijn verleden tijd; het vloerkleed is gemaakt van 100% wol.

Om de kussens op de bank een beetje op te fleuren, tippen we Madam Stolz hoezen. Een leuke is die met sierlijke print in rustgevend dusty green en dusty stone. Van de hoes in beige met brown sugar worden we ook heel blij. Net als van het exemplaar in beige, roze en ruby wine. Deze Madam Stolz hoezen hebben een speelse afwerking met franjes aan de randen. Je kunt ze in de wasmachine wassen. Qua afmetingen zijn er twee opties: 60 bij 60 cm en 50 bij 50 cm.

Als het om bed textiel gaat, bevelen we de labels Essenza en Marc O’Polo aan. Dekbedovertrekken van Essenza vallen op door de prachtige bloemenpatronen. Bij Marc O’Polo zijn het de warme tinten die eruit springen: roodbruin, indigoblauw, diepblauw, steen-grijs en aardetint. De overtrekken zijn gemaakt van zachte stoffen als linnen en katoen satijn. Bij ieder overtrek staat het wasvoorschrift vermeld. 

Is de keuken ook een van jouw favoriete plekken in huis? Om voortaan nog meer te genieten én het jezelf gemakkelijker te maken heeft Deens een indrukwekkend aanbod keukenaccessoires samengesteld. Een kleine greep: servies, textiel, bestek, dienbladen, snijplanken, kannen, opbergers en prullenbakken. De categorie ‘overig’ bevat onder meer afwasrekken, keukenrolhouders, zeepdispensers, zeepbakjes, servethouders en vijzels. Onder het kopje ‘koken en bakken’ vallen onder meer peper en zout molens, zout en peper schaaltjes, maat-lepels en saladebestek. We zouden nog wel even door kunnen gaan, maar misschien is het een goed idee als je zelf eens een kijkje neemt op Deens.nl? Veel shopplezier!

https://www.deens.nl