ABJ Fotografie
Image default
Eten en drinken

Heerlijk restaurant in Amsterdam op Zuidas

Werkt u op de Zuidas in Amsterdam en bent u op zoek naar het perfecte restaurant voor een gezellige lunch tijdens een drukke werkdag? Of een gezellig terras in Amsterdam waar u kan ontspannen onder het genot van een heerlijke aperitief? Dan is Limon uw ideale bestemming! Hieronder ontdekt u alvast wat meer over de verschillende maaltijden en versnaperingen die u hier kan verorberen.

Lunch, diner, borrelen: hier kan het allemaal

Dankzij de uitgebreide menukaart vindt u bij Limon zeker iets dat uw smaak bekoren kan. Snakt u naar een heerlijke warme lunch of toch liever een fris slaatje met een opkikkertje in de vorm van een bakje koffie? Wilt u uitgebreid dineren met een mooi uitzicht? Of viert u graag een geslaagde werkweek met een heerlijke cocktail en aperitiefhapjes? Bij dit gezellig restaurant met prachtig terras op de Zuidas in Amsterdam vindt u het allemaal. Van bittergarnituren tot steak tartaar en lunchbroodjes, het kan allemaal. U wordt omgeven door andere zakenlui, maar evengoed lokale studenten en toeristen die de betere plaatsen van Amsterdam willen ontdekken. Dankzij een gecureerd interieur vol bloemen en planten voelt u zich bovendien meteen eventjes op vakantie, alsof dat weekend meteen een reisje is. Kortom, of u nu lekker wilt borrelen met vrienden, de week wilt breken met collega’s of na de uren gezellig wilt gaan eten met uw partner: dit heerlijke restaurant op de Zuidas in Amsterdam is uw bestemming!

Reserveer vandaag nog uw tafeltje

Dankzij het zonnig en gezellig terras van dit restaurant in Amsterdam, is het een zeer populaire plek om de zonnestralen op te slorpen. Vitamine D opdoen terwijl u geniet van een lekkere hap en een ontspannend drankje, dat is toch de ideale bezigheid? Bekijk op hun website zeker hun menukaart, beslis alvast wat u wilt en droom ervan terwijl u wacht tot u langs kan gaan!

https://www.limon.amsterdam/