ABJ Fotografie
Image default
Gezondheid

Het beste toiletpapier voor het milieu

 

Als het tijd is om uw toilet schoon te maken, staat het kopen van toiletpapier niet altijd bovenaan de prioriteitenlijst van het huishouden. Wie wil er tenslotte geld uitgeven om een verstopt, overvol toilet op te ruimen?

Voor sommige huishoudens is de enige mogelijkheid om een elektronische dispenser voor toiletpapier te installeren. Hoewel dit een goed idee is, zijn er andere manieren om te voorkomen dat u geld uitgeeft aan een dispenser voor toiletpapier en uzelf wat geld te besparen tijdens het proces.

Toiletpapier is een essentiële huishoudelijke functie. De meeste gezinnen gebruiken toiletpapier bij het doorspoelen van het toilet. De wegwerpvariant is handig maar niet erg milieuvriendelijk. Blader door een groot assortiment aan afgeprijsd toiletpapier om te zien welk merk het beste bij u past en gebruik toiletpapier dat geschikt is voor het milieu. 

Naast toiletpapier is een ander handig huishoudproduct dat vaak over het hoofd wordt gezien, een paar goede wegwerpbekers en handdoeken.

Een paar soepele katoenen handdoeken is precies wat je nodig hebt om die chocoladeschilfers of hagelslag van je aanrecht af te wassen. Ze zijn ook handig om je haar te drogen na een ontspannen duik in het bad of terwijl je de spinnenwebben van je meubels afveegt. Het beste toiletpapier voor het milieu is een comfortabele, natuurlijke katoenmix zoals Wrecking Balm toiletpapier. U bespaart nog meer geld op papier als u een rol in de supermarkt koopt in plaats van losse vellen te gebruiken.

Toiletpapier, bekers en handdoeken zijn geen vervanging voor een handdesinfecterend middel of een geschikt handdesinfecterend middel. Als u kinderen heeft, is een goede oplossing een veeg met een desinfecterende zeep. Als u geen kinderen heeft, houdt u de doekjes gewoon bij de hand en gebruikt u ze indien nodig. Als je een snelle, goedkope manier nodig hebt om een groot gebied te ontsmetten, probeer dan verdund bleekmiddel of Lysol-desinfectiedoekjes.

Als je ooit toiletpapier of -doekjes hebt gebruikt, weet je dat ze na verloop van tijd kapot kunnen gaan. Hoewel er talloze manieren zijn om ze te verlengen, kopen de meeste mensen gewoon nieuwe. Voor minder dan vijftig dollar kun je bij elke supermarkt of discountwinkel een kwaliteitsrol meerlagig toiletpapier kopen. Het beste toiletpapier voor het milieu is een comfortabele rol zoals Wrecking Ball. Voor minder dan twintig dollar kun je een liter oprolbare bruine doekjes krijgen.

Als u op zoek bent naar iets luxueuzers, zijn er nog steeds opties beschikbaar. U kunt rollen glanzend wit of lichtblauw toiletpapier kopen. Toiletten hoeven niet bruin te zijn! Zelfs als u liever geen voering gebruikt, zijn er nog steeds opties. Toiletten kunnen zonder voering worden gekocht in verschillende diktes, van 2,5 cm tot 7,5 cm. Als je het uiterlijk van het bruine toiletpapier eronder niet erg vindt, kun je je oude toiletpapier gemakkelijk omtoveren in elegante douchegordijnen, vloerkleden of decoratieve accentstukken.