ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

Letselschade advocaat Den Haag

Een letselschade advocaat schakelt u niet zomaar in. Als u deze nodig heeft, dan is dit omdat u verzeild bent geraakt in een serieuze zaak. Hierbij wilt u dan ook professionele juridische steun. Wanneer u letsel heeft opgelopen door de schuld van een andere partij, kan dit uw leven behoorlijk beïnvloeden. In dit geval is letselschade advocaat Van Dijk er om te zorgen dat u minstens de juiste schadevergoeding ontvangt van de tegenpartij. Thomas van Dijk is een letselschade advocaat Den Haag die beschikt over ruime ervaring en alle kennis in huis heeft om uw zaak op te lossen.

Van Dijk advocaten

Letselschade advocaat Van Dijk is gevestigd in Zoetermeer, nabij Den Haag. Hier werkt hij niet alleen, maar met een team collega advocaten. Zij zijn net zo gedreven en gemotiveerd om uw zaak tot een goed einde te brengen. Van Dijk werkt hiernaast ook samen met andere specialisten, die hem kunnen helpen met de ontbrekende kennis. Bijvoorbeeld op het gebied van Arbo regelgeving, of op medisch vlak. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering, waarbij rekening wordt gehouden met de situatie waarin u zich bevindt.

Voordelen van een LSA advocaat

Thomas van Dijk is een LSA advocaat. De afkorting LSA staat niet alleen voor de term “letselschade advocaat”. Een letselschade advocaat mag zichzelf pas LSA advocaat noemen, als hij of zij behoort tot de vereniging van letselschade advocaten. Hier kun je als advocaat niet zomaar lid van worden. Je moet beschikken over een aantal belangrijke kwaliteiten, zoals de benodigde opleidingen en een aantal jaren ervaring in het vak. Als u er dus zeker van wilt zijn dat u een goede advocaat in de hand neemt, dan kunt u het beste kiezen voor een LSA advocaat. Meldt uw zaak vandaag nog op de website, zodat Van Dijk u spoedig verder kan helpen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/