ABJ Fotografie
Image default
Verbouwen

Het opvullen van onvolkomenheden in een betonvloer

Betonvloeren kunnen van tijd tot tijd versplinteren of barsten, waardoor ze onveilig zijn om op te lopen en in het beste geval lelijk zijn. Als u een binnenvloer repareert, moet u verschillende veiligheidsmaatregelen in acht nemen. Volg altijd de instructies en waarschuwingen op de blikken stripper, vloerreinigers, lijmen, enz. die u koopt. Veel van deze producten bevatten zuren waarvan de dampen bij inademing ziekte of zelfs de dood kunnen veroorzaken.Fbeto

Een goede ventilatie moet altijd worden gebruikt om een constante bron van frisse, schone lucht te bieden terwijl u werkt. Open alle ramen en stel een commerciële afzuigventilator in die bij de meeste verhuurcentra te huur is. Een goed stofmasker met vervangbare filters moet ook worden gedragen. Veeg en stofzuig de hele vloer om eventueel loszittend vuil te verwijderen. U heeft een goede stevige hamer, een koude beitel en een goede veiligheidsbril of -bril nodig voor de bescherming van de ogen om losse stukken beton te verwijderen. U wilt het gezicht van de hele deuk of dip verwijderen om vers beton te onthullen. Op deze manier kan het patcheschuim veel beter hechten. Lees snel meer over betonvloer egaliseren hieronder.

Hoe te beginnen met opvullen?

Met uw hamer en beitel snijdt u het gat terug onder de vloer om de oppervlakteopening kleiner te maken dan de bodem van het gat. Een beetje zoals een omgekeerde trechter. Wanneer het patchmateriaal is geïnstalleerd, zal dat gevormde gat voorkomen dat de patch omhooggaat, omdat de vloer zelf de patch op zijn plaats houdt.

Reinig alle gebieden van tevoren

Reinig en bereid alle gebieden voor die moeten worden gerepareerd. Als er ondiepe plekken zijn, zal het preparatiemateriaal en het patchmateriaal anders zijn en zijn we binnen een minuut bij die plekken. Verkrijgbaar bij elke hardware of grote doos DIY-store is een latex product nickname met de naam “melk”. Vraag het de verkoper in de metselwerk-afdeling en zij zullen weten wat u wilt.

Het komt in een liter kan en moet meer dan genoeg zijn. Pak ook een goedkope twee inch verfkwast om de melk aan te brengen. Ongeveer een uur voordat u het patching materiaal wilt installeren, verft u elk gat met een coating van het latex. Het moet drogen voor een uur of zo. Breng nu uw patch samenstelling aan. Verschillende merken worden verkocht bij verschillende dealers, maar ze doen allemaal hetzelfde basiswerk.

Voor het egaliseren van vloeren gebruik je een patch samenstelling

Er zijn zelfs voorgemengde materialen in vijf liter emmers, maar het komt niet goedkoop. Droge zakjes die je zelf mengt zijn veel goedkoper in gebruik. Hoe dan ook, breng de patching compound aan op de gaten met behulp van een platte stalen troffel die hard drukt als je gaat. U wilt dat het materiaal volledig in contact komt met de latex lijm die u eerder hebt aangebracht en dat de compound de hele leegte vult zonder luchtkanalen. Druk de compound zoveel mogelijk onder de plaat.

Afhankelijk van de droogtijd die op de verpakking van het product staat aangegeven, wilt u elke lap teruggaan en opnieuw behandelen om een gladde, vlakke afwerking met de bestaande vloer te garanderen voordat de lijm volledig droogt. Houd al het voetverkeer een dag buiten het gebied om de pleisterlaag volledig te laten drogen.

https://www.goedkoopegaliseren.nl/