ABJ Fotografie
Image default
Vervoer en transport

Het ultieme verjaardagcadeau voor jouw kind

Wie jarig is, krijgt een cadeautje. Kinderen zijn dol op hun verjaardag – het is de meest speciale, meest magische dag van het jaar: de dag waarop alles mag en alles kan. Wil jij je zoon of dochter dit jaar flink in de watten leggen en iets geven waar hij of zij echt iets mee kan? Dan is de Berg Buddy hét idee voor een verjaardagscadeau. Deze skelter is ideaal voor in de lente, de zomer en eigenlijk op elke droge dag van het jaar. Je kunt hem in meerdere varianten krijgen. BERGtoys is het merk achter de Berg Buddy en heeft ook andere modellen skelter, voor verschillende leeftijdscategorieën. Om op de Berg Buddy te kunnen rijden, moet je tussen de 100-130 centimeter lang zijn. Hij is voor kinderen zo tussen de 3 en 8 jaar. De Berg Buddy is zo ontworpen dat je er zowel mee op de straat als over onverharde paden kunt rijden.

Berg Buddy: een gouden cadeau

Koop de Berg Buddy, het beste verjaardagscadeau, via Binnenenbuitenspeelgoed.nl. Het beste uit je Berg Buddy halen, doe je door hem uit te rusten met accessoires als de aanhangwagen (bestel de trekhaak apart), de vlag en of de zwaailamp. Kinderen die nog niet groot genoeg zijn voor de Berg Buddy, kunnen wel al op de Berg Buzzy rijden (vanaf zo’n 2 jaar). De Berg Rally is speciaal gemaakt voor kinderen van 5 jaar of ouder. Alle Berg Buddy’s zijn in ieder geval met comfortabele en grote kuipstoel uitgerust. Deze kun je in drie standen zetten. Vernieuwend aan de Berg Buddy is het BFR-systeem. Dit staat voor: Brake, Freewheel en Reverse. Direct na het remmen, kun je achteruit rijden, zodat je op de Buddy optimaal wendbaar bent.

Met liefde vormgegeven

Je merkt aan alles dat de Berg Buddy met liefde een aandacht is vormgegeven. Hij is niet alleen stoer en fraai, waar biedt ook optimale stabiliteit, zelfs in de bochten. Een scherpe bocht nemen, is ook op hogere snelheid geen probleem. Bovendien zijn de voorwielen van speciale schommel-as voorzien. Dit houdt in dat het linkerwiel hoger kan komen te staan dat het rechter-, of andersom, zonder dat het frame zelf kantelt. Over oneffen terrein rijden gaat moeiteloos.

Verschillende uitvoeringen Berg Buddy

De Berg Buddy is in meer dan één uitvoering verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit afwisselende, stoere modellen, die subtiel verschillen in prijs. Voor veel kinderen is de kleurrijke Berg Buddy By-Orange een favoriet. De Lime is verkrijgbaar in het frisse limoengroen. Ook fraai zijn de Berg Buddy Lua en Berg Buddy Cross. Koop bij een specialist en betaal altijd de beste prijs.