ABJ Fotografie
Image default
Toerisme

Waar kan ik goedkoop backpacken?

Waar kan ik goedkoop backpacken?

Houd je er ook zo van om op avontuur te gaan? Wil je niks liever dan je rugzak pakken en de wereld in trekken? Een backpack vakantie is ook een goed idee als je niet al te duur op reis wilt gaan. Het land waar je het goedkoopst kan backpacken is Thailand. Het is misschien iets verder weg, maar daar verblijven en eten zal je uiteindelijk maar heel weinig kosten. Maar als je liever ergens in Zuid-Amerika wilt backpacken, dan is Bolivia bijvoorbeeld een goed idee. Het enige wat je nu nog nodig hebt is een goede rugzak, en wij bevelen de tf backpack aan!

Wat moet ik allemaal meenemen?

Met de tf backpack heb je meer dan genoeg ruimte om al je benodigdheden mee te nemen! Denk zo bijvoorbeeld aan de basics zoals je pinpas, je paspoort en kopieën van deze, je portemonnee, en bijvoorbeeld dingetjes die je nodig hebt in het vliegtuig, zoals oordopjes of een kussen voor je nek. Het is ook erg belangrijk om je toiletartikelen mee te nemen, zoals tandenborstel en tandpasta, deodorant, scheermes, een nagelknipper, en wanneer je naar een warm land gaat natuurlijk ook je zonnebrand! Wat je ook zeker niet kan vergeten is je kleding, genoeg shirts en broeken die passen bij het weer van het land waar je naar toe gaat.

Nu ben je er helemaal klaar voor!

Het enige wat je nu nog moet doen, en wat eigenlijk het vervelendste is: wachten! Wanneer je zo iets leuks hebt gepland als een backpack vakantie lijkt tijd wel enorm langzaam te gaan. Je kan alleen maar denken aan hoe graag je op vakantie wilt gaan, en de dag van de vakantie lijkt maar niet dichterbij te komen! Maar geef niet op! Die dag komt er echt aan, en als je ophoud met alleen maar er over na te denken, is het er voordat je het weet. Maar zorg er ook voor om goed van de tijd te genieten die je daar bent. Als je dat niet doet zal je echt enorm spijt krijgen, vooral bij thuiskomst! 

https://www.taskforce2215.com