ABJ Fotografie
Image default
Toerisme

Kamperen met de kids? Dit zijn de beste kindercampings!

Vakantie is heerlijk. Even niet aan het werk denken, maar leuke dingen doen. Liefst met mensen die je dierbaar zijn. Vroeger was de vakantie voor jullie tweetjes de kans om je helemaal op elkaar te richten. Nu je een gezin vormt, moet je bij het plannen van de vakantie rekening houden met de kinderen. Dat kan best pittig zijn, want als de kinderen er geen klap aan vinden, zullen ze dat zéker laten merken.

‘Als de kinderen het leuk hebben, hebben de ouders het ook leuk’, hoor je weleens zeggen. In Twente horen ze dit met hoofdschudden aan. Natuurlijk niet, denken ze daar –nuchter als altijd. Een vakantie is leuk als iedereen het leuk heeft. Daarom kies je het beste een van de beste kindercampings van Nederland. Een kindercamping waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven, waardoor er ook tijd is voor jullie tweetjes.

Kamperen met peuters

Twente is sowieso een goede bestemming voor een vakantie met je peuter, want het is lekker dichtbij. Dat scheelt uren gejengel en ‘zijn we er al bijna’-gezeur. Ga bijvoorbeeld naar De Noetselerberg. Dit is een 5-sterren camping vlakbij Avonturenpark Hellendoorn. Niet onbelangrijk: deze camping heeft een overdekt zwembad met glijbaan en speeltoestellen. Het animatie-programma is zo uitgebreid, dat je kind er van ’s ochtends vroeg tot bedtijd zal willen blijven. Dat geeft jullie tijd om zelf ook leuke dingen voor jezelf te ondernemen.

Wil je dat je kinderen vooral veel buitenspelen aan het water en in het zand? Ook De Papillon is een geweldige kindercamping, die van de ANWB vijf sterren toegekend heeft gekregen.

Meer kindercampings in Twente

Behalve de twee kindercampings die hierboven kort zijn beschreven kent Twente nog een groot aantal andere topcampings, waar het héle gezin een fijne vakantie kan beleven. Het is tijd voor een vakantie waar de kinderen én de ouders het leuk hebben. Het is tijd voor Twente.

Bezoek visittwente.nl en laat je inspireren.

https://www.visittwente.nl/