ABJ Fotografie
Image default
Toerisme

De voor- en nadelen van jaarlijks reisverzekering vergelijken (Groenland en Duitsland)

Verzekert u voor meerdere reizen gedurende een jaar. Als u regelmatig reist, kan dit goedkoper uitpakken. Maar als u maar één of twee reizen per jaar maakt, kunt u geld besparen met een eenmalige reisverzekering. Reisverzekering vergelijken: zo ziet u welke het voordeligst is.

Afhankelijk van waar u van plan bent om te gaan dit jaar kunt u kiezen uit drie soorten van jaarlijkse dekking:

 

  • Europees

  • Wereldwijd

  • Wereldwijd met uitzondering van de VS, Canada en het Caribisch gebied

 

Voordelen:

 

  1. U hoeft niet telkens een nieuwe polis af te sluiten als u op reis gaat. Dit is het belangrijkste voordeel – het bespaart u een hoop gedoe.

  2. Het is meestal voordeliger dan meerdere polissen voor één reis te kopen – hoe meer reizen u maakt, hoe meer geld u bespaart. 

  3. Soms bieden polissen dekking voor sport en recreatieve activiteiten – voor extreme sporten hebt u echter extra dekking nodig

 

Nadelen:

 

  1. Polissen kunnen tijdslimieten bevatten voor elke individuele reis. Als u een langere reis hebt gepland, is een jaarlijkse dekking niet de oplossing – u hebt een reisverzekering voor lang verblijf nodig

  2. Als u slechts een paar reizen maakt, is het niet altijd goedkoper – vooral als uw tweede reis in het Verenigd Koninkrijk of Europa is – vergelijk de polissen voor meerdere reizen met die voor twee enkele reizen om er zeker van te zijn dat u de beste deal krijgt

  3. Sommige aanbieders bieden geen jaarlijkse dekking voor reizigers boven een bepaalde leeftijd, dus controleer de maximum leeftijdsgrenzen – als u een senior bent, vergelijk dan reisverzekeringen voor 70-plussers

 

Reisverzekering Groenland

Ongeacht de reden van uw bezoek aan Groenland, is het belangrijk om de juiste reisverzekering Groenland of particuliere ziektekostenverzekering te hebben om u te beschermen tegen medische noodgevallen, ongevallen, ziekenhuisopname of letsel in het land.

Groenland heeft zowel openbare als particuliere ziekenhuizen. Hoewel de kwaliteit van de gezondheidszorg op het autonome Deense grondgebied aanzienlijk is, kan een medische behandeling duur zijn. Sommige ziekenhuizen kunnen ook contante betaling vereisen. Dus, je moet reizen met genoeg geld om mogelijke kosten te dekken en de juiste Groenland reisverzekering voor de dekking die u nodig hebt terwijl u in Groenland bent.

Reisverzekering Duitsland

Het is belangrijk om een reisverzekering af te sluiten waar u ook naar toe reist, en Duitsland is geen uitzondering. Hoewel een Europese ziekteverzekeringskaart (EHIC)** geldig is, zal een reisverzekering kosten dekken die uw EHIC misschien niet dekt, zoals privé ziekenhuizen. De verzekering Duitsland dekt ook de kosten in verband met een medisch noodgeval, zoals repatriëring naar Nederland.

Het is altijd een goed idee om een reisverzekering af te sluiten wanneer u uw vakantie boekt om er zeker van te zijn dat u de kosten van uw vakantie kunt terugvorderen, mocht u uw reis moeten inkorten of helemaal annuleren vanwege een gebeurtenis zoals een sterfgeval.

Hoewel uw verzekering dekking kan bieden voor veel van de onverwachte kosten waarmee u tijdens uw reis in Duitsland geconfronteerd kunt worden, kunnen er enkele uitzonderingen zijn.

 

https://www.vergelijkenvanreisverzekeringen.nl/