ABJ Fotografie
Image default
Toerisme

Boek een Bed & Breakfast in Overijssel

Als je even genoeg hebt van de stress en drukte van alle dag is het een goed idee om eens naar het oosten te kijken. Vooral ’s ochtends vroeg kan dat fijn zijn, om de zon langzaam te zien opkomen. De zon heeft geen haast, die doet de dingen in zijn eigen tempo. En dat gaat eigenlijk altijd goed. Misschien geeft die gedachte je al wat rust. Heb je meer rust nodig? Dan is het tijd om niet alleen naar het oosten te kijken, maar er ook eens naartoe te gaan. Want in Overijssel kun je heerlijk tot rust komen.

Waar anders dan in Overijssel kun je genieten van de rust die je alleen in de natuur vindt? De provincie Overijssel kent in totaal 8 verschillende landschappen. Van Nationaal Park de Weerribben, tot de heuvels van de Sallandse Heuvelrug. Elk natuurlandschap is uniek.

Wat ook helpt om bij te tanken is de vriendelijkheid van de Overijsselse bevolking. Want laten we wel wezen, iedereen die ooit in Frankrijk op vakantie is geweest weet dat zelfs de mooiste natuur niet op kan tegen een onbeleefde ober. Dát zal je in Overijssel niet overkomen. Ze zijn hier lekker nuchter, gezellig en gastvrij. Dat merk je eigenlijk overal, maar misschien nog wel het meest bij de vele Bed & Breakfasts (B&B) die de provincie rijk is.

Bed & Breakfast in Overijssel

Een Bed&Breakfast is een kleinschalige overnachtingsgelegenheid, die veelal helemaal door de eigenaar wordt bestiert. Geen ongeïnteresseerde uitzendkrachten achter de receptie, maar iemand die helemaal gaat voor het welzijn van zijn of haar gasten. En waar een hotel soms wat onpersoonlijk is, voel je in een B&B de sfeer. Want een B&B is vaak gevestigd op hele leuke locaties. Zo kun je overnachten in een piepklein pakhuis (geen zorgen, de zakken koffiebonen zijn vervangen door comfortabele bedden), in een oude bakkerswinkel of bij een Ayurvedisch wellness center.

Kijk eens op www.visitoost.nl voor een overzicht van de unieke B&B’s in Overijssel en boek een verblijf dat je nog lang zal bijblijven.

https://www.visitoost.nl/