ABJ Fotografie
Image default
Toerisme

Ga heerlijk op vakantie bij deze camping nabij Bergen op Zoom

Als u graag op vakantie in eigen land wilt gaan dan is camping de Dassenplas nabij Bergen op Zoom de ideale locatie. Deze fantastische camping ligt op een rustige locatie maar toch op steenworp afstand gelegen van grote Brabantse steden zoals Roosendaal, Bergen op Zoom en Steenbergen, waardoor er ontzettend veel mogelijkheden voor activiteiten zijn. Wilt u bijvoorbeeld een dagje winkelen? Dan kunt u de auto of zelfs de fiets pakken en naar Roosendaal gaan. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een lekker rondje te wandelen in het rustige natuurgebied waarin de camping zich bevindt.

Neem deel aan het bijzondere paardencoaching

Bij deze rustgevende camping is het ook mogelijk om deel te nemen aan de bijzondere activiteit paardencoaching. Tijdens deze activiteit worden paarden ingezet als hulpmiddel voor mensen, omdat paarden de emoties van mensen spiegelen. Dit betekent dat als een paard onrustig wordt dat dat waarschijnlijk te maken heeft met de onrust die u zelf ervaart. Wanneer dit wordt opgemerkt door de ervaren paardencoach kan zij hier op inspelen en u helpen compleet tot rust te komen.

Diverse verblijfmogelijkheden

Wanneer u ervoor kiest om bij camping de Dassenplas, nabij Bergen op Zoom, te verblijven, heeft u meerdere verblijfsmogelijkheden. Zo is het mogelijk om zelf een tent, caravan of camper mee te nemen, maar u kunt er ook voor kiezen om in een knusse pipowagen te vertoeven. Deze is voorzien van alle gemakken en is eenvoudig te reserveren.

Ga een weekend logeren in Brabant

Kijkt u ook al helemaal uit naar een heerlijke vakantie of weekendje weg? Ga dan langs bij camping de Dassenplas ten noorden van Bergen op Zoom, om heerlijk tot rust te komen. U reserveert eenvoudig één van de 25 eenheden door telefonisch contact op te nemen met deze camping. U vindt het telefoonnummer en andere contactgegevens via hun website. Schroom niet en boek snel uw verblijf.