ABJ Fotografie
Image default
Vakantie

Waarom de camping in Frankrijk zo populair is (en blijft)

Jaar na jaar blijkt dat Frankrijk de meest populaire vakantiebestemming is. De populariteit van het land als vakantieland is niet nieuw, Frankrijk is eigenlijk al decennia lang het favoriete land om de zomervakantie door te brengen. Dat is niet raar, want Frankrijk heeft veel troeven in handen.

Goed bereikbaar

Om te beginnen ligt Frankrijk ver genoeg weg om je het gevoel te geven echt weg te zijn van thuis. Maar het ligt wel zo dichtbij dat het met de auto goed te bereiken is. Als je een beetje doorrijdt ben je binnen één dag in het zuiden van het land. Doe je het wat rustiger aan? Dan heb je aan twee dagen genoeg om elke vakantieplek in Frankrijk te bereiken.

Gevarieerde natuur

Frankrijk biedt voor iedereen de perfecte omgeving: ruige kusten bij Normandië, een mediterraan strandleven in het zuiden, prachtige bossen en stoere rotsen. En wat te denken van de uitgebreide wijngebieden?

Heerlijk weer

Frankrijk heeft verschillende klimaatzones, waardoor iedereen aan zijn trekken komt. Zon en zee geniet je in het zuiden, terwijl de noordere regio’s het perfecte weer geven voor actieve dagen gevolgd door eindeloze zomeravonden.

Frankrijk = Bourgondisch genieten

De Fransen zijn (terecht) trots op hun wijnen. Maar ook de keuken en de streekgerechten zijn niet te versmaden. Fransen, of ze nu uit Bourgondië komen of uit een van de andere streken, weten wat genieten is.

Bourgondisch kamperen

Zelfs kamperen in Frankrijk is puur genieten. Er zijn in het land veel campings waar je kunt kiezen voor glamping: glamorous camping. Op deze Franse campings kun je verblijven in een ruime en luxe tent die al helemaal voor je is ingericht. Je hoeft alleen je tas maar op het comfortabele bed te leggen en je vakantie kunt beginnen.

De beste camping in Frankrijk vindt je op glampings.nl. Op deze site worden alleen campings toegelaten die aan de hoogste normen voldoen én waar je fijn kunt glampen in een luxe safaritent, lodge of een andere unieke accommodatie.

Boek jouw luxe camping in Frankrijk vandaag nog op Glampings.nl

https://glampings.nl