ABJ Fotografie
Image default
Haartransplantatie

Waarom een haartransplantatie in Turkije?

Wanneer je besluit om een haartransplantatie te ondergaan, komt er veel op je af. Als je er met mensen in je omgeving over praat, zul je ook wel eens de vraag krijgen waarom je dat in Turkije zou willen doen. In Nederland zijn tenslotte ook veel vakkundige klinieken waar je terecht kunt?

Misschien ben je zelf ook nog niet helemaal overtuigd dat het een goed idee is om naar Turkije te gaan voor je haartransplantatie. Toch is het een keuze waar je geen spijt van zult krijgen.

Hoge kwaliteit

Turkije staat bekend om haar hoog opgeleide beroepsbevolking. Het personeel dat in Turkije je haartransplantatie zal uitvoeren heeft een opleiding die minimaal gelijkwaardig is aan dat van hun Nederlandse collega’s.

Het team van The Private Hair Clinic is misschien nog wel beter dan de teams in Nederland, want het bestaat volledig uit specialisten. Ieder van de specialisten heeft zich volledig toegelegd op het uitvoeren van haartransplantaties volgens de  FUE-techniek. Ze weten dus précies wat ze doen. En omdat de professionals bovendien werken in een vast team, kennen ze elkaar door-en-door. De medewerkers van The Private Hair Clinic zijn perfect op elkaar ingespeeld en hebben aan een half woord genoeg.

Door de hoge opleiding, de focus op hun specialisme en het sterke teamwork is de kwaliteit van de haartransplantatie in Turkije van de hoogste kwaliteit.

Persoonlijke aanpak

We snappen dat een haartransplantatie ondergaan best een spannende ervaring is. Daarom besteden we veel aandacht aan persoonlijke aandacht. Je krijgt een vast contactpersoon, een tolk die je bij elke stap bijstaat en zelfs een eigen chauffeur die zorgt dat je steeds op tijd bent voor je afspraken.

Haartransplantatie in Turkije is stukken goedkoper

Als de kwaliteit zo hoog is, hoe kan het dan zoveel goedkoper zijn dan bij een Nederlandse kliniek? Dat komt doordat de lonen en prijzen in Turkije een stuk lager zijn dan in Nederland. Hoewel de specialisten in Turkije naar lokale maatstaven goed worden betaald, zijn ze stukken goedkoper dan Nederlandse specialisten. Daardoor is de prijs van de haartransplantatie stukken lager.

Kortom: een haartransplantatie in Turkije is minstens zo goed als in Nederland (misschien wel beter), maar stukken goedkoper. Neem daarom contact op met The Private Hair Clinic voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

https://theprivatehairclinic.nl/