ABJ Fotografie
Image default
Sport

Persoonlijke medailles bestellen, gewoon omdat iemand dat verdient!

Hoe leuk is het om iemand een medaille te geven die hij of zij echt verdient? We denken vooral aan medailles en sportbekers bij, nou ja, sporten! Maar dat is niet persé nodig. Tenminste, niet als je medailles en sportbekers kunt bestellen die je zelf kunt personaliseren met afbeeldingen en tekst. Zo geef je ook iemand een leuke blijk van waardering en een blijvende herinnering, ook al heeft het niet met sporten te maken!

Eindeloze mogelijkheden bij het bestellen van medailles en sportbekers

Op Budgettrophy.nl kom je enorm veel verschillende medailles en sportbekers tegen, die je heel eenvoudig kunt personaliseren en bestellen. Natuurlijk zitten hier veel sportprijzen tussen zoals voetbalmedailles en verschillende prijzen voor hockey, judo of paardrijden. Maar er is ook een groot aanbod aan blanco medailles. Dat werkt als volgt:

  • Selecteer de medaille die je wilt bestellen
  • Kies in het volgende scherm de afbeelding die je op de medaille wilt laten drukken. Dat kan een van de tientallen afbeeldingen zijn die Budgettrophy.nl in het assortiment heeft maar het is ook mogelijk om je eigen afbeelding toe te voegen.
  • In hetzelfde scherm geef je eenvoudig een persoonlijke boodschap op door deze in het vakje in te typen
  • Kies een lint dat je mooi vindt en rond je bestelling af!

Simpel toch? Zo heb je in minder dan geen tijd de leukste medailles besteld voor een verjaardag, Vader- of Moederdag, een vrijgezellenfeest, of gewoon omdat je iemand op een originele manier wilt verrassen!

Ook voor sportprijzen is Budgettrophy.nl jouw leverancier

Natuurlijk worden medailles en sportbekers vooral bestelt voor sportevenementen. Daarom vind je in het assortiment een groot aantal verschillende voetbalmedailles, hockey prijzen en trofeeën voor tal van andere sporten. Je koopt de mooiste voetbalmedailles en andere prijzen zoals sportbekers net zo eenvoudig via de website, of je er nu 1 of 100 nodig hebt. En heb je vragen over het bestelproces of bent je op zoek naar iets speciaals? Neem dan vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.