ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Hier let je op als je een badkamerkast koopt

 

Zwevend meubilair

De trend van nu is samen te vatten in; veel strakke lijn in combinatie met speels hout. De voegen van de tegels maken een badkamer strak, en blank houten meubels geven de grilligheid van de natuur weer. De knoesten en nerven in het hout lopen zoals het ontstaan is zonder menselijk ingrijpen. Om een badkamer optisch groter te laten lijken is veel meubilair zwevend. Je ziet daardoor veel vloer, en de badkamer lijkt ruimer. Voor een extra badkamerkast kopen heb je nu de tijd zeer zeker mee omdat er zoveel moois te verkrijgen is. Naast mooi is een badkamerkast met opbergruimte ook uiterst praktisch.

 

Wat te doen met een kleine badkamer?

Als je online de badkamertrends bekijkt, dan is daar meestal alle ruimte. Dat is logisch, de meeste afbeeldingen zijn gemaakt van badkamers die in een showroom staan, en daar is veel ruimte. De meeste badkamers zijn net aan qua formaat en juist in zo’n badkamer is die extra opbergruimte noodzaak. De ideale badkamerkast is dan een kolomkast. Deze zijn niet zwevend, de smalle lange kast loopt van de vloer tot aan het plafond. Het is een ideaal meubelstuk om op te ruimen. Onderin wat reserve flesjes zeep en shampoo, wat meer bovenin handdoeken en washandjes. Het badtextiel ligt dus op ooghoogte, en bovenin nog wat zaken die niet zo hard nodig zijn. De kleine badkamer is opgeruimd, en een kolomkast vraagt ongeveer 40 X 60 cm. vloerruimte. Overweeg daarom bij badkamerkast kopen een blank houten kolomkast. Je hebt dan in één keer een andere badkamer zonder hele renovatie. Mocht je wel voornemens zijn om de badkamer volledig te renoveren, en je hebt de ruimte, dan heb je alle keuze met trendy badkamermeubilair en accessoires.

 

Badkamerkast kopen

Momenteel zijn de badkamertrends prachtig en stijlvol. Het gaat natuurlijk om de combinatie van tegels, meubilair, verlichting, enzovoort, maar je kunt nu ook mooie accessoires bij je badkamer toevoegen. Mocht je de badkamer niet volledig gaan renoveren, overweeg dan eens een extra badkamerkast bij het huidige. Je hebt dan dezelfde badkamer, maar toch anders en praktischer.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/badkamermeubels/badkamerkasten