ABJ Fotografie
Image default
Groothandel

Hoogwaardig tuinhout van deze houtgroothandel uit Brabant

Bent u op zoek naar een houtgroothandel waar u allerlei soorten hout kunt kopen van hoge kwaliteit? Ga dan eens langs in de showroom van Houthandel Roosendaal. De showroom van 7500m2 groot is de grootste in Brabant en u kunt hier al het hout vinden dat u nodig heeft voor uw tuinproject. Het bedrijf is er voor zowel particulieren als bedrijven, zoals timmerbedrijven of aannemers. In deze houthandel vindt u ongetwijfeld het tuinhout voor uw project.

Hier koopt u hout van hoogwaardige kwaliteit

Als u op zoek bent naar een winkel waar u allerlei soorten hout kunt vinden, gaat u naar de grootste houtgroothandel van Brabant, die u vindt in Roosendaal. Zij verkopen allerlei soorten hout, zoals gedroogd steigerhout van hoge kwaliteit. Ook Douglas-hout vindt u bij dit bedrijf. Deze soorten hout zijn ideaal voor een tuinhuis, schutting of overkapping. Gedroogd steigerhout is daarnaast ook een goede keuze voor het maken van buitenmeubels. U kunt het hout direct bekijken in de showroom en gelijk afhalen, maar het is ook mogelijk om de producten te laten bezorgen. U plaatst eenvoudig een bestelling in de webshop en kiest zelf waar en wanneer de bezorging plaatsvindt. Zo kunt u er ook voor kiezen om het hout te laten bezorgen op de plek van uw project.

Werk aan uw tuinprojecten met hout van deze houtspecialist

In deze showroom in Roosendaal vindt u allerlei soorten hout voor uw project. De houtspecialisten staan voor u klaar met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke houtsoort geschikt is voor uw project. U heeft de mogelijkheid om zelf het hout uit te kiezen in deze houtgroothandel, zodat u zeker weet dat u tevreden bent met de producten. Ga eens langs in de showroom of neem een kijkje op de website www.houthandelroosendaal.nl voor meer informatie en bekijk de producten die het bedrijf aanbiedt.