ABJ Fotografie
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze coach begeleidt jullie tijdens relatietherapie in Haarlem

Voor relatietherapie door een gecertificeerde coach uit Haarlem, moet je bij SL Lifecoaching zijn. De professionele coach heeft diverse opleidingen gevolgd en weet jullie te begeleiden tijdens meerdere gesprekken. Ook als je niet uit de directe omgeving van Haarlem komt, kun je hier terecht. Koppels uit heel het land hebben deze professionele therapeut al weten te vinden. Er zijn diverse redenen voor het volgen van relatietherapie in Haarlem. Wat jullie reden ook is: in deze praktijk kunnen jullie terecht om er samen over te praten in een veilige omgeving.

Voor hulp in je relatie moet je bij deze professionele coach zijn

Willen jullie graag door een professional begeleid worden in gesprekken over jullie liefdesrelatie? Bij SL Lifecoaching vinden de gesprekken plaats in een veilige omgeving, onder begeleiding van een gecertificeerd relatietherapeut. Er is ruimte voor ontwikkeling en jullie krijgen beide de ruimte om te vertellen wat jullie voelen en hoe jullie op een bepaald punt terecht gekomen zijn. De gesprekken leiden tot meer inzicht in jezelf, in elkaar en in de interactie tussen jullie beide. Of je nu gesprekken wilt voeren over communicatieproblemen, onenigheid, vreemdgaan of intimiteitsproblemen: samen met de coach werken jullie aan oplossingen. Jullie krijgen praktische handvatten mee om thuis mee aan de slag te gaan.

Plan eenvoudig een kennismakingsgesprek in met de coach

Zitten jullie momenteel in een dip en willen jullie graag professioneel geholpen worden? Kies dan voor het volgen van relatietherapie in deze praktijk in Haarlem. De coach voert samen met jullie gesprekken. In gesprekken van negentig minuten wordt er gewerkt aan meer diepgang en rust in jullie relatie. Het is ook mogelijk om langere gesprekken te voeren. Ook kunnen jullie op ieder moment stoppen en zit je niet vast aan een bepaald aantal sessies. Neem voor het maken van een kennismakingsafspraak contact op met deze coach uit Haarlem.

https://www.sl-lifecoaching.nl/