ABJ Fotografie
Image default
Particuliere dienstverlening

U raadpleegt deze professionals voor een aangepaste auto

Als u zelf een handicap heeft, of als u vervoer verzorgt voor ouderen en gehandicapten, moet u een doorsnee auto of bestelbus laten aanpassen aan specifieke behoeften. Bij Anders Autotechniek heeft u de keuze uit vele mogelijkheden voor een aangepaste auto of bus. Zo maakt u het uzelf of uw passagiers makkelijker om gebruik te maken van het voertuig. Weet u niet wat de mogelijkheden zijn? Dan adviseren deze specialisten u graag.

Verschillende opties voor toegankelijkheid

Personenvervoer voor mensen met een lichamelijke beperking vereist uiteraard wat extra accessoires. Zo mag de ruimte bijvoorbeeld niet te koud zijn voor mensen met reuma of spierziekten. Daarvoor kunt u een WEBASTO-Standkachel laten installeren. Die verwarmt de hele bus. Deze toevoeging is ook handig voor gehandicapte bestuurders. Zo smelt het ijs op de ramen namelijk vanzelf als u niet kunt krabben. Een ander handig systeem voor een aangepaste auto voor personenvervoer is de personenlift. Dit is een uitklapbare lift die een passagier de hoge opstap over tilt. Nog een manier waarop u uw auto aan uw handicap kunt laten aanpassen, is het gaspedaal links laten plaatsen. Als u niet ideaal gebruik kunt maken van uw rechterbeen, is dit een ideale oplossing. Voor uw passagier met een rolstoel of een andere handicap aan het onderlijf kunt u deze professionals de passagiersstoel van uw auto laten aanpassen met de Carony. Dit is een passagiersstoel die u op een rollend onderstel kunt zetten, zodat de passagier niet getild hoeft te worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag deze professionals dan gerust om advies.

Laat uw auto aanpassen door dit bedrijf

Voor het aanpassen van uw auto aan uw handicap raadpleegt u de ervaren experts van Anders Autotechniek. Kies uit de vele mogelijkheden op de website van dit bedrijf of bedenk uw eigen oplossing en overleg de mogelijkheden. Als u interesse heeft in een aangepaste auto, neemt u contact met ze op.