ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

Is uw glas in lood in Den Bosch aan restauratie toe?

Mooie gebrandschilderde ramen, daar geniet iedereen van. Niet alleen in Nederland maar in talloze andere landen is het te vinden. Menig toerist loopt er speciaal een kerk of ander monumentaal gebouw voor binnen. Bent u beheerder van een mooi oud pand met glas in lood in Den Bosch? Dan kan het zijn dat het glas in de loop van de tijd wat minder mooi en stralend is geworden. Dat is natuurlijk zonde. Gelukkig zijn er bedrijven die dit probleem kunnen oplossen. Zij zijn zeer ervaren in het restaureren van glas in lood. Eén van deze bedrijven is Schoonenberg Glazenier. Een familiebedrijf met tientallen jaren ervaring.

Gebrandschilderde ramen weer in hun oude glorie hersteld

Glas in lood in Den Bosch maken of restaureren is een vak apart. Dat leer je niet zomaar even met een cursus. Jarenlange ervaring is waar Schoonenberg Glazenier op terug kan vallen. Meerdere generaties zijn in het bedrijf werkzaam. U kunt er uw glas in lood met een gerust hart laten restaureren en weer in oude glorie laten herstellen. De kleuren gaan weer stralen en schitteren en u ontdekt wellicht weer details die jarenlang verborgen zijn gebleven. Het is zelfs mogelijk om glas in lood te verduurzamen zonder de oorspronkelijke uitstraling aan te tasten.

Maak gebruik van vakkundige restauratie van alle glas in lood

Voor de vakkundige renovatie van oud of nieuw glas in lood in Den Bosch wilt u natuurlijk alleen uw vertrouwen geven aan een ervaren bedrijf. Dit soort ramen zijn kostbaar en kunnen niet zomaar worden vervangen. Daarom is het belangrijk om voor een restauratie een bedrijf te kiezen dat weet hoe dit moet worden aangepakt. Kies daarom altijd voor een glazenier die zijn sporen heeft verdiend. Ga af op recensies van andere klanten en bepaal aan de hand daarvan uw keuze. Zo is de kans klein dat u teleurgesteld wordt over het resultaat.