ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

Kies altijd voor een erkende cv-ketel installateur in Alphen aan den Rijn

Ga je een cv-ketel aanschaffen? Laat die dan altijd plaatsen door een erkende cv-ketel installateur in Alphen aan den Rijn. Vanaf 1 april 2023 mag de installatie alleen nog worden gedaan door een monteur die hiervoor het juiste certificaat heeft. Dat geldt overigens ook voor het plegen van onderhoud en reparaties. Deze maatregel is genomen om ongelukken als gevolg van ondeskundige plaatsing en onderhoud te voorkomen. Deze regel geldt zowel voor gasgestookte cv-ketels als voor warmtepompen. Vraag dus altijd naar het bewijs van deskundigheid als je een monteur over de vloer krijgt.

Laat je oude cv-ketel vervangen

Het is zeker het overwegen waard om de cv-ketel installateur van dit bedrijf een nieuwe ketel te laten plaatsen, ook als de oude nog functioneert. Een nieuwe cv-ketel aanschaffen levert je vaak een flinke besparing op je stookkosten op. Deze ketels zijn namelijk veel zuiniger. Bedenk daarbij wel altijd dat je vroeg of laat moet overstappen op een elektrische warmtepomp. In de toekomst zal er in Nederland namelijk in principe geen aardgas meer worden gebruikt. Dit is pas aan de orde rond 2050, maar de tijd gaat harder dan je denkt. Bovendien is een elektrische pomp veel milieuvriendelijker.

Een offerte aanvragen voor een cv-ketel of warmtepomp

Wil je een cv-ketel aanschaffen of wil je informatie over een warmtepomp? Bij CV Zeker B.V. kun je daarvoor prima terecht. Vraag een vrijblijvende offerte aan of leg je vragen voor aan de cv-ketel installateur voor het aanschaffen. Vergeet ook niet om bij je gemeente te informeren naar de subsidiemogelijkheden voor particulieren. Daardoor kun je flink besparen op de aankoop- en installatiekosten van een warmtepomp. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat je warmtepomp wordt geplaatst. Door de grote vraag is er soms sprake van stagnatie in de levering.

https://www.cv-zeker.nl/cv-installateur-in-alphen-aan-den-rijn