ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Kies jouw bureaustoel

Kies jouw bureaustoel

De allerbeste bureaustoel bestaat niet. De gewenste functionaliteiten verschillen per persoon. Het is belangrijk om te letten op de mogelijkheden tot verstellen bij een bureaustoel. Indien je veel opties kunt verstellen, kan je ze aanpassen naar jouw eigen wensen. Zo stel je de ideale bureaustoel samen voor jouw gewenste houding. Wij bespreken graag met jou een aantal functionaliteiten, zodat je weet waar je rekening mee moet houden tijdens de aankoop van je bureaustoel. Kom jij jouw bureaustoelen kopen bij Kato Kantoorinrichting

 

Zithoogte 

De hoogte van de zitting is bij verschillende bureaustoelen verstelbaar. Het is in principe een basisfunctie die vele bureaustoelen bezitten. De hendel bevindt zich rechtsonder de zitting van de bureaustoel. Om de gewenste hoogte van de bureaustoel te bepalen, ga je op de stoel zitten. Zet de stoel op een gewenste hoogte en zet je voeten plat op de ondergrond. Je zit op de juiste hoogte, als je onder- en bovenbenen hoek van 90 graden maken. Wanneer de hoek te groot of klein is, dan dien je de zithoogte aan te passen.

 

Hoogte rugleuning 

Bij een aantal bureaustoelen is de hoogte van de rugleuning verstelbaar. Het is allereerst belangrijk om gedurende een werkdag je rug goed te ondersteunen. De rugleuning is verstelbaar door middel van een hendel of draaiknop. De rugleuning dient ter ondersteuning voor de gehele wervelkolom tot onder de schouderbladen. Wanneer de rugleuning te hoog staat, dan drukt deze tegen je schouders aan en zak je snel onderuit; dit komt niet vaak voor. Een rugleuning staat vaak te laag ingesteld en drukt dan tegen je bekken aan. 

 

Armsteunen 

De ondersteuning van je armen zijn erg belangrijk voor een goede zithouding. Door de armleuning om de juiste manier in te stellen, voorkom je eventueel nek- en schouderklachten. De armleuning zorgt voor de nodige ondersteuning om de juiste zithouding aan te nemen; het helpt je om gedurende de dag rechtop te blijven zitten. Er zijn een aantal verschillende armsteunen verkrijgbaar, namelijk: 2D en 3D. De 2D-armsteunen zijn enkel in hoogte en breedte verstelbaar. Een 3D-armsteun biedt een extra functionaliteit, namelijk het naar voren en achteren verschuiven en daarnaast een rotatie van 30 graden.  

https://www.katokantoorinrichting.nl/

Gerelateerde artikelen

Een wollen dekbed ideaal voor het hele jaar

Subtiele manieren om je huis wat op te leuken

Top 3 ideale motor aanhangers