ABJ Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Knap je huis goedkoop op met deze tips!

Je huis opknappen kan lastig zijn en veel geld kosten. Dit hoeft niet altijd veel geld te kosten en kan ook nog leuk zijn om te doen. Met een paar goede tips kun je ervoor zorgen dat je huis nieuw lijkt en weer helemaal in orde is. Met een paar goede tips laten we je zien hoe je je huis makkelijk en goedkoop kan opknappen.

 

Wordt een touw expert

Met een bolletje touw kun je makkelijk je huis opknappen. Maak er bijvoorbeeld een planten houder van. Je kunt een planten pot vastmaken aan de touwen en de pot zo ophangen. Dit geeft een speels effect. Je kunt ook een planten pot maken van touw. Draai het touw om een pot heel en lijm de touwen aan elkaar. Hierdoor ontstaat een hele leuke mand. Deze pot kun je gebruiken om je sleutels in te bewaren zodat ze niet door het huis slingeren. Met deze tips word je dus een echte touw expert.

 

Breng sfeer in huis

Met sfeerlichtjes kun je ervoor zorgen dat je meer sfeer in je huis krijgt. Haal lege potjes uit je keuken en doe er sfeerlichtjes in. Nu het ook donkerder wordt is het leuk als je wat meer licht in je huis hebt. Je kunt de sfeerlichtjes ook achter je bank hangen in een soort boog. Hierdoor breng je net iets meer licht in je woonkamer.

 

Radiatoren

Die lelijke radiatoren kunnen je mooie interieur verstoren. Helemaal als je er de hele tijd tegen aankijkt en ze continu in het zicht staan. Je kunt de radiatoren verven, dit is een makkelijke en goedkopen oplossing. Op deze manier kijk je niet meer zo tegen die lelijke radiatoren op en gaan ze op in je interieur.

 

Decoreren, decoreren, decoreren

Met decoratie kun je ervoor zorgen dat je huis er iets voller uitziet. Je kunt naar een antiekwinkeltje gaan of gewoon naar de action. Hier kun je goedkoop spullen vandaan halen die er ook nog eens super uit zien. Je huis wordt op deze manier stijlvoller. Door decoratie te gebruiken kun je ook steeds vernieuwen. De decoratie is namelijk geen grote verandering en kun je makkelijk veranderen voor iets anders.

 

Vier tips om je huis stijlvoller en mooier te maken. Er zijn natuurlijk nog ontelbare dingen die je kunt doen. Zo zou je bijvoorbeeld je bank naar een stoffeerder in landgraaf kunnen brengen. Door de bank opnieuw te laten stofferen hoef je geen nieuwe bank aan te schaffen en bespaar je dus geld. Zo knap je je huis dus gemakkelijk en goedkoop op.