ABJ Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Loewe TV and Audio wordt opnieuw opgestart!

Internationaal premium merk voor technisch onderlegde klanten

Al bijna honderd jaar zet het Europese tv- en audiomerk Loewe zich in om het hoogste niveau van tv- en audiosystemen te brengen door het belang van voortdurende innovatie, perfectie en duurzaamheid te benadrukken. Vanwege hun toewijding en volharding in het benadrukken van kwaliteit in perfectie en hoogwaardige technologie, is dit merk bekroond met de Star Award 2018, Design Award 2018 en meer dan 200 internationale design- en technologieprijzen. Helaas heeft Loewe in juli 2019 besloten de operatie te staken vanwege onvoldoende bedrijfsmiddelen. Er was echter goed nieuws voor trouwe klanten en zijn medewerkers in 2020. Loewe is weer tot leven gekomen met de nieuwe geavanceerde technologie onder Skytech Group Ltd om zich verder te ontwikkelen en te produceren. De Skytech Group zal zich richten op de groei van Loewe tot een wereldwijd televisiemerk. Door een langetermijnengagement, een toegewijd strategisch team en deskundige middelen met tientallen jaren ervaring, vertrouwt CEO Vladislav Khabliev erop dat dit merk wereldwijd succes zal boeken.

 

Loewe TV en Audio

Loewe presenteert met trots een kristalheldere, indrukwekkende scherpte en natuurlijk ogende kleurentelevisie door de toepassing van de geavanceerde schermtechnologie van Ultra High Definition en OLED. Ultra High Definition-scherm is beschikbaar voor Loewe Bild One tot Bild Three met een schermgrootte van minder dan 50 inch. De andere schermtechnologie, OLED, variërend van Loewe Bild Three tot Bild Nine met een schermgrootte van meer dan 50 inch; allemaal met 4K-resolutie en Dolby Vision. Loewe gebruikt, net als alle andere OLED-fabrikanten, het LG Display-paneel. Loewe heeft ook een helder en esthetisch elegant tv-ontwerp dat het merk in het verleden met succes vele prijzen heeft gewonnen. Loewe streeft niet alleen naar kwaliteit in perfectie in termen van beeld en design, dit merk zet zich ook in om perfect geluid te presenteren voor uw tv of gewoon voor uw gescheiden audiosysteem. Op een tv met schermformaten van meer dan 50 inch zit een 120 watt soundbar ingebed. Afgezien van het hardwaregedeelte, presenteert Loewe ook het smart tv-platform onder de naam Assist +. Op het startscherm kunt u apps en uw favoriete live tv-kanalen direct selecteren. Loewe heeft zich gecommitteerd aan het leveren van hoge kwaliteit in perfectie in verschillende opzichten. Door het brede aanbod van Loewe’s productbeschikbaarheid kan de keuze van de juiste tv en audio echter een beetje verwarrend zijn vanwege de unieke behoeften van elk individu. Het kost tijd om met de juiste beslissing te komen. Morelisse kan u adviseren om een betere beslissing te nemen bij het kopen van tv in Amersfoort.

 

TV Kopen Amersfoort

De winkel Morelisse levert luxe televisie, high-end audio en esthetische woninginrichting. Dit omvat een breed scala aan Loewe tv en audio. U kunt Loewe Bild One tot Bild Seven vinden met een schermformaat van slechts 32 inch voor Bild One en zo groot als 77 inch voor Bild Seven. TV kopen Amersfoort bij Morelisse heeft vier voordelen:

  • Deskundig advies: hulp bij het voorstellen van beeld- en geluidsproducten op basis van persoonlijke voorkeur
  • Ontzorgen: volledige persoonlijke aanbeveling voor tv en audio voor onervaren klanten
  • Samenwerken: hulp bij de beste productkeuzes op basis van persoonlijk budget
  • Ondersteuning: technische problemen, installatie en andere problemen met betrekking tot de producten oplossen

 

Verdere informatie

Voor meer informatie over het complete aanbod van Loewe TV en Audio bij Morelisse kunt u terecht op Loewe Product Website of neem contact op met 033 4616052. TV kopen Amersfoort? Het antwoord is Morelisse.

https://morelisse.nl/