ABJ Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

Maak flexibel gebruik van een luxe zeiljacht met dit zeilabonnement

Als u van zeilen houdt, maar liever geen eigen zeiljacht koopt, is het zeilabonnement van NetYachting een ware uitkomst voor u. Bij dit bedrijf kunt u een jaarlijks abonnement afsluiten voor een van de luxe zeiljachten, waar u per acht weken ten minste een week van gebruik kunt maken. Dit jacht deelt u met maximaal vijf andere Members, die uiteraard allemaal enorm goed omgaan met het luxe zeiljacht. U heeft bij dit zeilbedrijf de keuze uit vele prachtige zeiljachten op een aantal locaties die in een prachtige omgeving liggen. Bovendien kunt u last-minute het jacht boeken of kosteloos annuleren. Dat is het voordeel van dit all-inclusive zeilabonnement.

De verdere voordelen van het zeilabonnement

Naast dat u met maar maximaal vijf andere Members gebruikmaakt van het jacht en in het online reserveringssysteem gemakkelijk kunt aangeven wanneer u het jacht wilt gebruiken, zijn er nog meer voordelen bij dit zeilabonnement. Zo hoeft u niet om te kijken naar havengeld, winterstalling, onderhoud en verzekeringen voor het zeiljacht. Dit zijn dingen die NetYachting voor alle zeiljachten doet. Daarnaast kunt u naast uw jacht ook gebruikmaken van andere jachten uit de vloot van dit zeilbedrijf. Ook kunt u tijden ruilen met de andere Members van uw jacht of zelfs met elkaar varen, waardoor u nog langer op het jacht kunt vertoeven.

Benader dit zeilbedrijf voor een abonnement

Heeft u interesse in een zeilabonnement van NetYachting? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met de medewerkers van dit zeilbedrijf, geef aan in welk jacht u interesse heeft en vraag eventueel om meer informatie als u dat wenst. De contactgegevens vindt u op de website van dit bedrijf. Een van de zeilenthousiastelingen vertelt u graag meer over het concept en schrijft u desgewenst in voor een van de luxe jachten waar u mee kunt zeilen. Welke wateren gaat u ontdekken?