ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

Redenen om te investeren in hoogwaardige steiger uitrusting

De kwaliteit van uw steiger is belangrijk. Hoewel u misschien in de verleiding komt om een ​​paar dollar te besparen door tweedehands of goedkope merken te kopen, kan het verminderen van de steigerkosten vaak een directe impact hebben op de veiligheid en productiviteit van uw werknemers. Als het gaat om werken op hoogte, moet u erop kunnen vertrouwen dat uw steiger sterk, stabiel en 100% geschikt is voor het beoogde doel. Laten we eens kijken naar enkele voordelen van investeren in hoogwaardige steiger uitrusting.

De productiviteit verhogen

Er is geen andere manier om het te zeggen, sommige soorten steigers zijn lastig om op te zetten, maar als u een kamersteiger kopen wilt, hoeft u niets op te zetten. Sommige steigers zijn onhandig, te ingewikkeld en bevatten te veel onnodige componenten, die allemaal ten koste kunnen gaan van uw productiviteit tijdens het opzetten en afbreken. Kwaliteit steigers zijn ontworpen met efficiëntie in het achterhoofd. Door de montagetijd te verkorten door slimme ontwerpkeuzes kan uw team productiever werken en de projectplanning volgen zonder concessies te doen op het gebied van veiligheid.

Kosteneffectief op de lange termijn

Als u een bedrijf heeft dat vecht om concurrerend op de markt te blijven, kunnen de initiële kosten voor de aanschaf van nieuwe steiger apparatuur een beetje onaangenaam zijn. Als u echter de cijfers opsomt, zult u merken dat het kopen van uw eigen steiger op de lange termijn vaak kosteneffectiever kan zijn, vooral als u aan langdurige klussen werkt of van plan bent de steiger vaak te gebruiken. Kwaliteit steigers hebben de neiging om zijn waarde te behouden. Als u besluit uw steiger te verkopen zodra uw projecten zijn voltooid, kunt u dus waarschijnlijk een groot percentage van uw startkapitaal terugkrijgen.

Betrouwbaarder dan tweedehands kopen

Hoewel het kopen van tweedehands steigers een manier kan zijn om de kosten laag te houden, is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de vorige eigenaar mogelijk niet goed voor de apparatuur heeft gezorgd. Er zijn veel dingen om te overwegen, zoals wie de steiger heeft vervaardigd? Hoe oud is de steiger? Is het goed onderhouden en opgeslagen? Is het recentelijk getest? Heeft het merkbare schade? Afhankelijk van de staat, moeten onderdelen mogelijk worden vervangen; in het ergste geval kan de steiger onveilig zijn om helemaal te gebruiken. Wanneer u daarentegen nieuwe kwaliteit steigers koopt, weet u precies waar u aan begint en kunt u erop vertrouwen dat uw product precies werkt zoals beschreven.