ABJ Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

Stel je eigen stoner box samen

Bij Stonedoos® kun je gewoon online terecht om al jouw smoke-sessies tot een hoger niveau te tillen. Je bestelt daar bijvoorbeeld vloeitjes, asbakken, paddo’s en kanna. Het aanbod is gigantisch groot, dus het is zeker aan te raden om eens een kijkje te nemen op de website. Kan je geen keuze maken? Bestel dan gewoon een maandelijkse stoner box. Hier heb je drie keuzes in, voor zowel de gevorderde als beginnende smoker. Spreekt de samengestelde stoner box je niet direct aan? Stel dan je eigen box samen. Vul je winkelmand met je favoriete lange vloeitjes, filter tips, blunts en accessoires. Je zit nergens aan vast, dus ben je na een maand al helemaal voorzien? Dan bestel je gewoon geen box meer. Bestel deze vandaag nog en je stoner box is morgen al in huis!

Voor stoners, door stoners

Stonedoos® is dé webshop voor stoners, die opgericht is door stoners. Je weet dus zeker dat je daar op de juiste plek bent voor al jouw smoke-sessies. Van zaden tot opbergdozen, je koopt hier alles voor jou en je vrienden om ultiem te chillen. Wil je wel een bestelling plaatsen, maar krijg je je pakket het liefst discreet geleverd? Dat is geen enkel probleem, want het is mogelijk om je pakket bij een PostNL-afhaalpunt, waar dan ook in Nederland, te laten bezorgen. Daarnaast zorgt het inpakteam bij deze webshop ervoor dat er aan de buitenkant van het pakket niets te zien is over de afkomst. Wel zo fijn!

Vandaag besteld is morgen in huis

Wil jij een stoner box, kanna of een bong bestellen? Doe dat dan vandaag voor 17.00 uur, zodat je pakket morgen al in huis hebt! Zo kan je morgenavond dus al je vrienden uitnodigen om een ultieme smoke-sessie te doen. Bezoek de website en bestel jouw favorieten dus direct!