ABJ Fotografie
Image default
Horeca

Laat uw BBQ-feest op locatie over aan deze professionals

U kunt uw BBQ-feest op locatie met een gerust hart overlaten aan de professionals van Partycentrum Floor uit Lunteren. Ze gaan al ruim 250 jaar mee en zijn dus de perfecte partij om in te schakelen bij uw feest. Of het nu gaat om een BBQ-feest op locatie, een communie, een verjaardag, een trouwfeest of een andere feestelijke aangelegenheid, een onvergetelijke avond is gegarandeerd.

De beste formules voor uw BBQ-feest op locatie vindt u bij deze experts

Voor slechts €30,50 euro per persoon heeft u al een feest van 5 uur met alles erop en eraan. Wist u dat naast evenementen op locatie, deze experts ook over een eigen zaal beschikken waarin u intieme, persoonlijke én zakelijke events kunt organiseren. Daarnaast is het ook mogelijk om afhaalmaaltijden bij hen te bestellen. Dit kan op maandag, vrijdag en zaterdag van 11:00 uur tot 18:00 uur. Deze menu’s worden steeds verzorgd met krieltjes of patat, mayonaise, rauwkost en als dessertje een roomijstaartje. Voor de  volgende evenementen kunt u bij deze experts terecht:

–        Bruiloften

–        Jubilea

–        Receptie

–        Verjaardag

–        Geboortefeest

–        Personeelsfeest

–        Vergadering

–        Condoleance

–        Buffetten

–        Diners

–        Barbecue

Naast deze evenementen is er nog veel meer mogelijk bij dit partycentrum. Zo beschikken ze over een kegelbaan waarop u zich kunt uitleven. Neem contact met ze op indien u vragen heeft over het organiseren van een feest, zoals een BBQ-feest op locatie.

Maak een afspraak met deze ervaren cateraars

Organiseert u een evenement, zoals een BBQ-feest bij u op locatie, en zoekt u daarvoor nog een gespecialiseerde cateraar? Aarzel dan zeker niet om contact met hen op te nemen. Zij beantwoorden met veel plezier al uw vragen en staat erom bekend zeer gastvrij te zijn. U vindt de contactgevens van dit bedrijf op de website. U kunt er zeker van zijn dat het eten en drinken van hoge kwaliteit is, aangezien ze als hofleverancier aangeduid zijn. Bezoek hun partycentrum in Lunteren dus snel!

 

https://www.partycentrumfloor.nl/