ABJ Fotografie
Image default
Horeca

Activiteiten en bezienswaardigheden tijdens je verblijf in deze bed and breakfast in Rockanje

Bij een bezoek aan de bed and breakfast met restaurant van De Jongens in Rockanje geniet je niet alleen van een heerlijke nachtrust, maar beleef je ook mooie dagen door leuke bezienswaardigheden te bezoeken. Ga je op pad met kinderen of zoek je naar een leuk uitje met vriendinnen? De omgeving van Rockanje heeft veel te beiden.

Activiteiten in de omgeving van Rockanje

In de omgeving van de bed and breakfast met restaurant in Rockanje is veel te ontdekken. Met wat voor groep je ook op pad bent, voor iedereen is er een leuke activiteit in de buurt te vinden. Zo zijn er verschillende leuke stadjes te bezoeken. Brielle, Hellevoetsluis en Oostvoorne zitten vol met verrassingen, zoals mooie natuurgebieden, gezellige winkelcentra en rijke verhalen uit de geschiedenis. Verder zijn er in de buurt nog een aantal bezienswaardigheden te vinden:

  • Ga op bezoek bij de duinhuisjes. Het zijn vier compleet gerestaureerde originele boerderijtjes waar historisch onderzoek wordt gedaan.
  • Maak een heerlijke tocht te voet, te fiets of te paard en geniet van de mooie omgeving van de Tenellaplas.
  • Drink een kopje koffie en kom meer te weten over de geschiedenis hiervan in het kleine museum ‘de Koffieleut’.
  • Ga samen met je kinderen op avontuur in Historyland en reis naar de tijd van de dinosauriërs.
  • Kijk je liever de toekomst in? Plan dan een bezoek aan Futureland om te leren over de ontwikkeling van het nieuwe havengebied in Rotterdam.
  • Kom meer te weten over de overstroming in 1953 dat vooral Zeeland getroffen heeft. Neeltje Jans is een leuk uitje dat ook geschikt is voor kinderen.

Ontdek de buurt en geniet van een heerlijk verblijf

Na het bezoeken van de verschillende bezienswaardigheden in de buurt is het natuurlijk fijn om je terug te trekken in een comfortabele kamer in een bed and breakfast in Rockanje. Boek nu een kamer bij De Jongens en profiteer direct van een heerlijk restaurant bij dezelfde locatie in Rockanje.

https://dejongensrockanje.nl/