ABJ Fotografie
Image default
Horeca

Op een partyboot van dit bedrijf organiseert u een onvergetelijk bedrijfsfeest in Rotterdam

Wilt u uw medewerkers bedanken voor hun inzet met een uniek bedrijfsfeest? Reserveer dan een partyboot van Smaragd uit Ridderkerk en beleef een gezellige dag in de havens van Rotterdam of elders in het mooie Zuid-Holland. U geniet samen van een smaakvolle lunch of een uitgebreid diner dat het team van Smaragd met zorg voor u bereidt in de eigen scheepskeuken. Geniet op een mooie lente- of zomerdag van de zon op het dek van het schip, terwijl u het Zuid-Hollandse landschap aan u voorbij ziet glijden. Het is tevens mogelijk om entertainment aan boord van het partyschip te laten regelen, of een activiteit in te plannen. De partymanager van Smaragd uit Ridderkerk denkt graag met u mee. Een partyboot in Rotterdam is ook de perfecte locatie voor uw andere zakelijke evenementen, zoals een relatiedag. Het team van Smaragd kleedt de boot graag voor u aan in de kleuren van uw bedrijf, zodat u uw klanten in stijl kunt ontvangen.

Geef elkaar het ja-woord aan boord van een prachtig schip

Lijkt het u prachtig om op een zonovergoten achterdek te trouwen? Ook dat is mogelijk op een partyboot van Smaragd in Rotterdam. Op de boot is genoeg ruimte om samen met uw gasten te genieten van een heerlijke dag, en samen te eten en te dansen. U bepaalt zelf de vaarroute, het is ten slotte uw dag! Onze scheepskok maakt de lekkerste gerechten voor u en uw gasten klaar, en de bediening verzorgt u met uw favoriete drankjes. Ook als u uw bruiloft op een boot wilt vieren, helpt de partymanager u graag. Er zijn vele extra’s beschikbaar. Zo rekent u op dit bedrijf voor het regelen van aankleding, entertainment, muziek en zelfs oppas voor de allerkleinste gasten.

Bezoek de website van dit bedrijf voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsfeest, relatiedag of zelfs een bruiloft op een partyboot in Rotterdam? Neem een kijkje op de website van dit bedrijf om hun brochure te bekijken, of neem direct contact met ze op via hun website. Het enthousiaste team van Smaragd vertelt u graag meer over de mogelijkheden, en helpt u met het organiseren van een onvergetelijke dag op het water.