ABJ Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

Op deze feestlocatie in Zuid-Holland heeft u verschillende mogelijkheden

Zoekt u een feestlocatie of wilt u leuke uitjes organiseren in de regio Zuid-Holland? Bezoek dan Van Der Ende Racing Inn in Poeldijk. Bij deze locatie heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om een van de feestzalen in te huren voor uw evenement. U kunt deze locatie zowel voor enkele uren als voor een paar dagen afhuren. Daarnaast is dit terrein geschikt voor diverse activiteiten voor teamuitjes, zoals karten, midgetgolf en lasergamen.

Deze hal is geschikt voor al uw grote feesten

Bij dit feestcentrum in Zuid-Holland heeft u de keuze uit twee zalen die u kunt huren voor uw feest. De Monaco feestzaal heeft ruimte voor tot wel 350 personen. Daardoor is deze locatie uitermate geschikt voor bruiloften, grote verjaardagsfeesten enzovoort. Het is echter ook geschikt voor zakelijke evenementen, zoals een vergadering of een beurs. De tweede zaal is de Indianapolis feestzaal. In die zaal passen 150 tot 1000 gasten, omdat er een schuifwand in zit waarmee het formaat aangepast kan worden. Beide locaties van dit partycentrum zijn enkele uren of zelfs enkele dagen in te huren. Bovendien denkt deze specialist graag met u mee over decoratie, muziek en consumpties.

Bij deze locatie kiest u uit diverse uitjes

U heeft bij deze feestlocatie in de regio Zuid-Holland ook de mogelijkheid om leuke uitjes te organiseren. Deze locatie beschikt bijvoorbeeld over de langste kartbaan van Europa. Deze uitdagende baan is uitgerust met diverse bochten en bruggen. Er is bij deze evenementenlocatie ook een midgetgolfbaan met vijf verschillende thema’s. Als laatste is er de mogelijkheid om te lasergamen in de spannende arena. U kiest zelf van welke activiteiten u gebruik maakt.

Bespreek uw mogelijkheden bij deze evenementenlocatie

Wilt u leuke uitjes organiseren in de regio Zuid-Holland? Of zoekt u een locatie voor een groot knalfeest? Voor beide kunt u bij Van Der Ende Racing Inn terecht. Deze feestlocatie in Poeldijk, in de regio Zuid-Holland, heeft ruimte voor partijen of bijeenkomsten voor tot wel 1000 personen en u organiseert er diverse leuke uitjes. Neem contact op met deze locatie om te informeren naar de mogelijkheden.