ABJ Fotografie
Image default
Eten en drinken

De lekkerste noten voor de beste prijs bij de online noten groothandel

Bij onze noten groothandel zijn we dagelijks bezig met de oorsprong, kwaliteit en logistiek van onze noten. Een passie die al jaren voort duurt. Van elke noot soort willen we weten wat de oorsprong is, waar de smaak vandaan komt en hoe de noot vanuit de oorsprong bij u thuis geleverd wordt. Zo ontdekken we de rijke verhalen van deze onwijs lekkere versnaperingen. De ene noot komt uit het warme Zuid-Amerika en de andere noot komt uit de totaal andere regio aan de andere kant van de wereld. En deze wereldse invloeden die proef je.

Ontdek waar noten vandaan komen

De ene noot groeit in een boom en weer een aderen nooit is afkomstig uit een plant of struik. Noten, pitten en zaden hebben nu eenmaal een andere oorsprong en dat maakt het soort dat ze zijn. Walnoten komen eigenlijk uit verschillende delen van de wereld. En toch hebben ze allemaal de vorm van onze hersenen. Bijzonder is het niet? En wist je dat de walnoten direct een goede invloed precies op je hersenen heeft? De meeste walnoten komen uit de westkant van Amerika. Hier worden ze in grote getalen gemaakt. Maar er zijn experts die weten te vertellen dat de lekkerste walnoten eigenlijk uit Chili komen? Proef jij het verschil?

De pitten familie mag niet ontbreken

Naast de overheerlijke noten die het assortiment van horecanoten.nl rijk zijn is er ook een top assortiment pitten en zaden. Zo mogen pijnboompitten eigenlijk in geen enkele keuken ontbreken. Eet ze rauw of bak /rooster ze even kort. Maar niet te lang! Anders verbranden ze en dat is eeuwig zonde voor de geweldige smaken van de pijnboompit. Naast de pijnboompitten zijn de pompoenpitten een geweldige toevoeging aan diverse gerechten. Heb je geen tijd om ze even kort te bakken of roosteren? Ontdek dan onze geroosterde pepita pompoenpitten!

 

 

 

https://www.horecanoten.nl/