ABJ Fotografie
Image default
Horeca

Blussystemen voor de horeca vindt u bij dit bedrijf

Wilt u de brandveiligheid en brandpreventie in uw professionele keuken naar een hoger niveau tillen? Dan moet u zeker nadenken over de mogelijkheden met betrekking tot blussystemen voor de horeca. In keukens is altijd een risico op brand aanwezig. U wilt natuurlijk niet, dat de vlam letterlijk in de pan schiet met schade en mogelijk letsel tot gevolg. Dan zit u bij Yaena Solutions uit Berkel en Rodenrijs, dicht bij Rotterdam, zonder twijfel goed. Dit bedrijf denkt graag met u mee om een blussysteem te vinden dat bij uw keuken past. Zij bieden blussystemen voor de horeca van uiteenlopende gerenommeerde merken aan. Wanneer u niet zeker weet welk systeem het beste bij uw keuken past, gaat een van de specialisten van dit bedrijf graag met u in gesprek.

Voorkom letsel en schade met een blussysteem van hoogwaardige kwaliteit

Voor effectieve brandpreventie in uw keuken is een goed blussysteem van groot belang. Het Nobel K-Serie keukenbrandblussysteem is een professioneel blussysteem voor de afzuigkap en bakwand in uw keuken. Dit systeem wordt in professionele keukens door heel Europa gebruikt. Het systeem is elektronisch bewaakt en bevat geen bewegende mechanische delen. Bovendien kan dit systeem direct in nieuwe afzuigkappen worden ingebouwd. Maar ook als u dit systeem in een bestaande afzuigkap wilt verwerken, is dat mogelijk. Het installatieteam van dit bedrijf neemt u graag het werk uit handen en zorgt er met de installatie van een van de blussystemen voor de horeca voor, dat de brandpreventie in uw keuken op en top in orde is.

Neem bij vragen vandaag nog contact met dit bedrijf op

Wilt u meer weten over de verschillende blussystemen voor de horeca en over het verbeteren van de brandpreventie in uw professionele keuken? Dan neemt u vandaag nog contact met het team van Yaena Solutions op. De daarvoor benodigde contactgegevens vindt u op hun website. Kies voor veiligheid en kwaliteit met een van de kwalitatief hoogwaardige blussystemen voor de horeca uit het aanbod van deze specialist!