ABJ Fotografie
Image default
Tweewielers

Kom langs bij de bike rental in Dordrecht

Wilt u een fiets huren bij de bike rental in Dordrecht? Kom dan langs in de fietswinkel van Rijwielshop Dodrecht. In de winkel in Dordrecht is ook een bike rental aanwezig, hier kunt u verschillende soorten fietsen huren voor een bepaalde tijd. Wilt u alleen de stad Dordrecht ontdekken dan kan een stadsfiets de oplossing zijn voor u.

Bezoek dé bike rental in Dordrecht

Kom langs in de bike rental van Dordrecht en zoek de juiste fiets uit voor u. In de fietsenwinkel van Dordrecht vindt u elektrische fietsen die u ook in de bike rental kan vinden. Deze elektrische fietsen zijn ideaal voor het verkennen van de stad Dordrecht en daarbuiten. Naast elektrische fietsen vindt u in de bike rental van Dordrecht ook veel stadsfietsen. U kiest voor een gewone fiets of een fiets die u op kunt vouwen. De fietsen die u op kunt vouwen zijn enorm handig in de stad. U neemt ze zo mee in de bus of de trein zonder te veel gedoe. Het zijn ideale fietsen voor in de stad. De bike rental in Dordrecht heel lange openingstijden, waardoor u eigenlijk altijd terecht kunt in de fietsenwinkel. Dus het maakt niet uit op welke tijd van de dag u een fiets nodig heeft de bike rental in Dordrecht is er voor u. Kom snel langs en ontdek de hele collectie die ze in de winkel hebben, maar ook in de bike rental van Dordrecht. Voordat u een fiets huurt is het natuurlijk mogelijk om deze uit te testen.

Kom langs in de werkplaats

Heeft u een kapotte fiets of is een van de fietsen kapot gegaan in de bike rental van Dordrecht? Kom dan vooral langs bij de werkplaats dat naast de bike rental zit. In deze werkplaats worden al de huur fietsen onder de loep genomen en gerepareerd. Daarnaast maken de experts ook uw eigen fiets voor een lage prijs.