ABJ Fotografie
Image default
Tweewielers

Een fietsmeting laten doen bij deze professionals

Wilt u een nieuwe racefiets aanschaffen bij een echte specialist waar u hem ook meteen kunt laten afstellen? Of wilt u uw huidige fiets beter laten afstellen, omdat u klachten krijgt of u uw prestaties wilt verbeteren? In beide gevallen bezoekt u Wielerhuis Marel in Naaldwijk. Bij deze speciaalzaak kunt u een fietsmeting inplannen. Daarbij fietst u een stuk op uw eigen fiets en ontvangt u na de rit persoonlijk advies. Indien nodig wordt de fiets anders afgesteld. Zo voorkomt of geneest u klachten en maakt u het beste van iedere rit.

Metingen bij deze experts laten uitvoeren

Als u een nieuwe racefiets aanschaft bij deze specialist, ontvangt u de fietsmeting gratis. Het is tegen betaling ook mogelijk om een meting uit te laten voeren op een fiets die u al bezit. Er zijn bij deze professionals verschillende diensten waar u uit kunt kiezen. Zo is het mogelijk om een volledige fietsmeting te doen, waarbij naar de gehele fiets en al zijn onderdelen gekeken wordt. Als u vermoedt dat het probleem slechts bij een bepaald onderdeel zit, is het ook mogelijk om een specifieke meting te doen voor een kleinere prijs. U kunt bijvoorbeeld enkel de schoenplaatjes laten afstellen of het juiste zadel aan laten meten. Bij een volledige meting zitten beide al inbegrepen. Uw fiets wordt in een trainer geplaatst, waarna u er even op fietst. Na de rit ontvangt u persoonlijk advies van een expert. Die vertelt u over de juiste houding om aan te nemen, trapkracht en meer. Indien nodig, stelt die de fiets ook bij zodat die perfect op uw lichaam aansluit. Het resultaat is altijd een betere fietservaring.

Maak een afspraak om uw fiets te laten meten

Een goed afgestelde fiets is de sleutel tot betere prestaties en een gezonde houding. Zo voorkomt u bijvoorbeeld rugklachten. Een specialist van Wielerhuis Marel in Naaldwijk helpt u graag uw racefiets perfect af te stellen op basis van een dynamische fietsmeting. Plan uw meting in via hun website of neem contact met ze op.

https://www.wielerhuismarel.nl/fietsmeting-bikefit-westland-den-haag-naaldwijk/