ABJ Fotografie
Image default
Tweewielers

Comfortabel op pad met de CUBE Access

Wil je een nieuwe CUBE Access fiets kopen? Ga dan vooral eens langs bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Deze fietsenwinkel heeft twee grote locaties met in totaal 2700m2 aan showroom om te bekijken. Naast enorm veel verschillende soorten fietsen kan je bij deze winkel ook een scala aan fietstassen bestellen.

Wat is er bijzonder aan een CUBE Acces?

Het bijzondere aan de CUBE Access mountainbike is dat deze versie speciaal gemaakt is voor dames. Bij het ontwerp van de fiets is er rekening gehouden met een lager frame, waardoor het op- en afstappen van deze fiets een stuk gemakkelijker wordt. Daarnaast is de CUBE fiets zo gemaakt dat het een tijdens langere tochten nog steeds een sterke, stabiele en comfortabele mountainbike is. Wees niet bang, je levert niks in als het gaat om snelheid. Je kan nog steeds supertijden rijden met deze sportieve mountainbike. Door er fietstassen bij te bestellen kan je de fiets zelfs gebruiken om een meerdaagse tocht te maken. De fietsenwinkel hangt vol met tassen die perfect passen op het frame van de fiets. Ook kan je zelf bepalen hoe groot de tassen moeten zijn voor jouw tocht. Word het de eerste keer dat je op pad gaat met de fiets? Laat je vrijblijvend adviseren en informeren door de specialisten van de fietsenwinkel. Naast dat je daar fietsen en tassen kunt kopen, zijn zij op de hoogte van handige onderdelen die verstandig zijn om mee te nemen op reis. Ook kunnen zij jouw fiets volledig controleren of er niks vervangen moet worden voordat je op pad gaat.

Raadpleeg deze specialisten

Wil je op pad gaan met je CUBE Access, maar wil je nog fietstassen bestellen? Bekijk dan zeker het ruime assortiment van Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk. Zij informeren en adviseren je graag in welke tassen, onderdelen en andere benodigdheden je nodig hebt voor jouw tocht. Bekijk hun website voor de actuele openingstijden en het aanbod als je een mooie fiets met fietstassen wil bestellen.