ABJ Fotografie
Image default
Mode en Kleding

Kids hebben meer stijl

Het valt je misschien vaker op, maar kinderen zien er tegenwoordig anders uit dan 20 jaar geleden. Ze hebben meer gevoel voor stijl en de ouders zijn ook meer mee bezig. Steeds meer kinderen vinden kleding en stijl belangrijk en dit begint al op een jonge leeftijd. Heb jij ook kinderen die graag bezig zijn met uiterlijk of wil jij je kleine er stijlvoller bij laten lopen? Dan zijn hier een paar tips op een rijtje!

Matchen

Een van de voorwaarde om een leuk setje te creëren is het matchen van de kleuren. Wil je felle kleuren verwerken in de outfit? Kies dan ook voor neutrale basis items. Bijvoorbeeld een roze t-shirt met een zwarte of witte broek. Zorg dat er maximaal 3 verschillende kleuren in een outfit zijn. Ga vooral ook uit op welke kleuren je kind mooi vind, dat is natuurlijk het belangrijkst. Werk ook met de kleding die je al hebt en weer creatief met de combinaties.

Pinterest

Heb je inspiratie nodig voor outfits? Pinterest in je grootste vriend! Je hier allerlei outfits vinden voor jong en oud en voor elke gelegenheid. Zoeken doe je het makkelijkst op kleur of event. Ook kan je zoeken op bepaalde merkkleding, hier zie je hoe bepaalde kledingstukken gestyled worden. Maak ook vooral moodboards aan om zo de kledingstijl bij te houden, zo kan je altijd even spieken als je weer voor de kast staat!

Accessoires

Accessoires voor kids lijkt haast uit de mode, waar wij vroeger verschillende haarklipjes met bloemetjes en vlinders hadden, hebben de kinderen van tegenwoordig niks. Wel zie je steeds vaker dat de kids bepaalde haarstijl willen. Een leuk kapsel maakt de look van jouw kind ook af. Kijk hier ook naar wat je kind graag wilt, zo hoef je misschien niet iedere dag te vlechten, maar is een donut in de haren wel voldoende!