ABJ Fotografie
Image default
Tweewielers

Een ruim aanbod aan tweedehands fietsen

Ben je bezig met duurzaamheid en/of let jij goed op je portemonnee? Dan is het verstandig om een fiets te kopen die hier bij aansluit. Kijk daarom op Gewoonfietsen.nl wanneer je een ‘nieuwe’ fiets nodig hebt. Hier ontdek je een ruim aanbod aan tweedehands fietsen die in kwaliteit net zo hoogwaardig zijn als een écht nieuwe fiets. Deze zijn namelijk refurbished door de specialisten van het bedrijf, zodat je comfortabel en soepel door de stad, polders en dergelijke fietst. Je bestelt via de webshop ook allerlei (nieuwe) fietsaccessoires, zodat de tweedehands fiets geheel voldoet aan jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan handvatten, kinderzitjes en telefoonhouders. Je koopt het allemaal op Gewoonfietsen.nl!

Drie maanden garantie op je tweedehands fiets

Omdat Gewoonfietsen.nl zo zeker is van de hoogwaardige kwaliteit in hun fietsen, bieden ze je altijd drie maanden garantie aan na de aankoop van je fiets. Mankeert er in die eerste drie maanden iets aan je fiets? Dan klop je gewoon bij het bedrijf aan en zij zullen er dan alles aan doen om jouw fiets weer zo goed als nieuw te krijgen. Daarnaast profiteer je van voordelen zoals rijklare thuisbezorging in heel Nederland, scherpe prijzen en een ruim aanbod aan tweedehands fietsen. Denk aan fietsen zoals:

  • E-bikes
  • Kinderfietsen
  • Omafietsen
  • Sportieve fietsen

Fiets op jouw favoriete merk

Heb jij een voorkeur voor een fietsmerk? De kans is groot dat Gewoonfietsen.nl een ruime keuze heeft in tweedehands fietsen van dit specifieke merk. Zij verkopen namelijk A-merken die bekend zijn onder de meeste Nederlanders. Denk aan Batavus, Gazelle, Cortina en Sparta. De beste fietsmerken koop jij voor een klein prijsje via deze webshop. Bezoek je liever de winkel in Zoetermeer om een proefrit te maken, zodat je zeker weet dat de fiets volledig voldoet aan jouw wensen? Dan heten de professionals bij Gewoonfietsen.nl je uiteraard ook van harte welkom.