ABJ Fotografie
Image default
Eten en drinken

De bierwinkel voor al jouw online bierbestellingen in Leiden

Hou jij van speciaalbier en wil je graag online in een bierwinkel met een vestiging in Leiden bier bestellen? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Speciaalbierpakket.nl. Deze bierwebshop heeft een uitgebreid aanbod aan speciaalbier, bestaand uit 1200 Nederlandse en buitenlandse bieren. Je vindt hier dus altijd een biertje dat bij je past. Of je nu kiest voor fruitige en zoete biertjes of voor bittere en krachtige biertjes; in het aanbod van deze winkel vind je het allemaal. Bestel je voor het eerst speciaalbier? Ga dan voor een of meerdere populaire speciaalbieren als Leffe, Duvel of La Chouffe. Maar ook voor de meer ervaren bierdrinker is in hun assortiment genoeg te vinden.

Gevarieerde bierpakketten

Heb je binnenkort een verjaardag en is de jarige een liefhebber van speciaalbier? Dan is een bierpakket van de online bierwinkel Speciaalbierpakket.nl uit Leiden een uitstekend cadeau. Je koopt hier vele bierpakketten met daarin verschillende bieren van één brouwerij. U kiest uit diverse brouwerijen als Hertog Jan, Jopen, Van Moll of La Trappe. Daarnaast is het mogelijk om pakketten met een thema te bestellen, zoals een aantal Nederlandse of Belgische bieren. Ook koop je bij deze online bierwinkel met een vestiging in Leiden een pakket met een of meerdere flessen bier en een bijpassend glas. Dat is ook een leuk cadeau voor een housewarming.

Losse flessen

Speciaalbier bestellen in deze bierwebshop doe je eenvoudig vanuit huis. Je hoeft er je deur niet voor uit, want je bestelling wordt thuisbezorgd door PostNL. Je hebt naast de keuze voor een pakket ook de mogelijkheid om losse flessen speciaalbier te bestellen. Zo kun je diverse flessen van uw favoriete bier inslaan. Vind je jouw favoriete bier niet terug in het assortiment? Neem dan contact op met de medewerkers van dit bedrijf via de contactgegevens op hun website en ze helpen je graag.