ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Online Catering bestellen; Van borrelhapjes tot BBQ’s

Als u catering nodig heeft voor een bijeenkomst, dan kunt u twee dingen doen; zelf de keuken in of een cateraar inschakelen. Zelf lekker kokkerellen kan hartstikke leuk zijn natuurlijk. Dat vinden wij ook. Als u echter een grote groep moet cateren dan kan het wel wat lastig worden. De kans dat u eigen personeel en professionele apparatuur voorhanden heeft is natuurlijk klein. 

 

Als ik catering wil bestellen, hoe werkt dat dan?

U zou eerst moeten nagaan welke soort catering u wilt hebben. Hieronderr hebben wij de meeste gebruikelijk vormen van catering voor u uitgewerkt. Ook moet u goed bedenken wat uw gasten graag zouden willen eten en of zij eventuele dieetwensen of allergieën hebben.

 

Lunchcatering of High tea’s

Gezellig met vrienden of collega’s de dag doornemen onder genot van een goede lunch kan natuurlijk super gezellig zijn. Maar wist je dat je ook high tea’s kan bestellen en thuis laten bezorgen? Deze worden tot in de kleine details prachtig geserveerd. Onvang heerlijk hartige en zoeten hapjes en diverse verse thoesoorten. Wilt u liever een alcoholisch drankje tijdens de lunch? Misschien eens een High Wine proberen?

 

Buffetten

Happie delivery geeft u enorm veel keuze als het gaat om buffetten. Van Italiaanse buffetten tot Spaanse tapas en van goedekope budget buffetten tot super de luxe haute cuisine, bij Happie Delivery vindt je alles. Met een buffet is het echt ideaal om uw gasten een diner te serveren. Uw gasten kiezen zelf wat zij opscheppen, dus het bord is alleen gevuld met wat zij lekker vinden. Alle gerechten worden voor u warm gezet in onze chafingdishes. U krijgt dee geheel kosteloos in bruikleen, samen met het bestek, opschepgerei, borden en schalen. Achteraf nemen wij alles weer mee en doen wij de afwas bij ons op locatie. Zo hoeft u zelf de vaat niet te doen.

 

BBQ catering

Net zoals bij de buffetten is de BBQ catering ook een service, waarbij u zelf niets hoeft te organiseren. U kiest de gerechten uit die u aan uw gasten wilt serveren. U kan uw eigen pakket samenstellen met salades, broodsoorten, sauzen en vlees, vis en vega gerechten. Onze kok van Happie Delivery maakt alles bij op in de productiekeuken en komt dn uw kan op. Daar zet hij alles voor u op; De BBQ, het BBQ buffet en zal alles voor uw gasten grillen en serveren. Achteraf wordt alles weer netjes opgeruimd en schoon gemaakt in de keuken Happie Delivery

 

 

http://www.happiedelivery.nl