ABJ Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

Op groepsuitje in sloepen met deze specialist in verhuur aan de Vecht

Heeft u binnenkort een personeelsuitje op de planning staan, maar zoekt u nog een geschikte locatie? Vieren uw ouders een huwelijksjubileum of wilt u eens een gezellig dagje uit met uw gezin? Het is dan de moeite waard om u eens te verdiepen in de verhuur van sloepen om rivier de Vecht te ontdekken. Dit gebied bij de Loosdrechtse Plassen biedt prachtige natuur en zeldzame flora en fauna, die u vanuit het water rustig kunt ontdekken. Een bedrijf waar u terecht kunt voor de verhuur van sloepen is De Eerste Aanleg in Breukelen. Hier plant u een heerlijk dagje uit met uw vrienden, familie of collega’s.

Een fantastisch dagje uit met vrienden, familie of collega’s

De Eerste Aanleg is gelegen in een van de mooiste watersportgebieden van Nederland. De haven biedt een fantastisch startpunt voor een dagje varen. U vindt hier sloepen of boten voor de verhuur om rivier de Vecht te ontdekken. Afhankelijk van de groepsgrootte huurt u een sloep of boot. De specialist heeft boten zowel grote als kleine gezelschappen kunnen vervoeren. U kunt bij dit bedrijf terecht voor een compleet dagje uit met uw groep vrienden of familie. U huurt dan een boot of sloep en gaat zelf op pad om te vissen of te ontspannen op het water. U eindigt vervolgens in het gezellig bruine café waar u van heerlijke hapjes en drankjes geniet en de dag nabespreekt met uw gezelschap.

Wilt u er een dag even helemaal tussenuit? Boek dan een sloep bij dit bedrijf

Wilt u een uitje plannen met uw bedrijf, gezin of vriendengroep? Ontdek dan dit bedrijf voor de verhuur van sloepen om rivier de Vecht te ontdekken. Informeer naar de prijzen bij een van de medewerkers van deze botenverhuurder uit Breukelen en ontdek de mogelijkheden voor uw dagje uit. Wie weet geniet u binnenkort wel van de prachtige natuur van de Loosdrechtse Plassen!

https://eersteaanleg.nl/