ABJ Fotografie
Image default
Bedrijven

Overal foto’s afdrukken met mobiele printers

Je neemt je camera gemakkelijk mee op pad. Fotograferen op de hei, op het strand of bij een kasteel is geen enkel probleem. De gemaakte foto’s ter plekke afdrukken is een ander verhaal, want een printer neem je niet zo makkelijk met je mee op pad. Of toch wel?

Mobiele printers neem je dankzij het compacte formaat mee in uw tas naar een externe locatie. Geen gesjouw, maar wel direct een voorproefje van je werk beschikbaar!

De voordelen van een mobiele printer

Overal waar je bent hoge resolutie kleurenafdrukken maken met een compacte mobiele printer. Dat is toch handig? Mobiele printers neem je makkelijk mee op pad, hebben dankzij de ingebouwde accu geen stopcontact op locatie nodig en nemen weinig ruimte in. Ideaal wanneer je fotografeert op bijvoorbeeld een beurs of een bruiloft. Print direct het eindresultaat en geef de foto’s meteen mee.

Afhankelijk van het model printer sluit u de printer aan op uw laptop, of print u direct vanaf uw smartphone of tablet. Door het smalle formaat van mobiele printers, zijn ze ook perfect voor een klein thuiskantoor. Een grote printer kan ongewenst een hoop ruimte innemen. De mobiele printer neemt weinig ruimte in en berg je makkelijk op in een kast of lade.

Verschillende soorten pocket printers

Ben jij een held in het maken van de mooiste foto’s met een smartphone? Of ben jij degene die tijdens een leuke activiteit met vrienden, familie of collega’s alle leuke kiekjes maakt? Dan is een pocket printer een perfecte aanvulling voor jouw fotografierepertoire. Druk die prachtige foto’s meteen af met een pocket printer. Door het zakformaat van deze printer neem je hem gemakkelijk mee op pad, zonder dat je er mee rond hoeft te zeulen.

Maak mooie collages van een dagje uit dankzij de Tile Print functie van de Canon Zoemini. Wil je je foto’s aan de muur of op een deur hangen? Print ze dan met de HP Sprocket op zelfklevend fotopapier. Voor foto’s met een mooi kader kies je voor de Canon SELPHY. Deze werkt met dye-sublimation-technologie, waardoor de foto’s extra lang van goede kwaliteit blijven. Al deze modellen zijn voorzien van een oplaadbare accu, waardoor je niet met batterijen hoeft te rommelen.

Er zijn ook pocket printers waarmee je foto’s kunt maken. Geen tussenkomst van een mobiele telefoon, maar direct vanaf het apparaat printen. Wellicht een leuke nieuwe uitdaging, om ook met deze instant camera echte pareltjes te schieten.

Dankzij mobiele printers kun je overal jouw prachtige creaties printen. Iemand die jouw werk bewondert maak je gelijk blij met een afdruk. Of het nou een gezellig kiekje is of de mooiste zonsopgang die je ooit hebt gezien. Mobiele printers zijn dé oplossing voor fotografen die vaak op pad zijn!