ABJ Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

Perfect Smile in Den Bosch: voor een stralende, witte glimlach

Perfect Smile in Den Bosch: voor een stralende, witte glimlach

 

 

Voor veel mensen, waarschijnlijk ook voor u, is het belangrijk om er verzorgd uit te zien en bij eerste ontmoetingen een goede indruk te maken. U kleedt zich goed, besteedt aandacht aan uw haren en (voor vrouwen) aan uw make-up. Dan kijkt u nog eens in de spiegel en denkt: “tja, alles in orde, alleen die tanden, ik zou willen dat ze witter waren…. Kon ik daar maar wat aan doen!” Nu, dat kan! In onze praktijk, Perfect Smile Den Bosch, kunnen wij uw tanden witter maken, zodat u weer een stralende witte glimlach kan laten zien.

 

Wat houdt de behandeling in?

 

Voorafgaand aan de behandeling bespreken wij uw wensen, kijken we naar de kleur van uw gebit en bepalen dan de duur van de behandeling. Afhankelijk van de kleur van uw tanden en het aantal tinten lichter dat is gewenst, zal deze behandeling variëren van 2 x 20 minuten tot 7 x 20 minuten. De behandeling zelf houdt in dat er een blekende gel op uw tanden wordt aangebracht. Deze gel wordt vervolgens met behulp van een LED lamp geactiveerd. Als de hele behandeling is voltooid, volgt een nabehandeling. Wij bieden ook nazorg, deze is inclusief.

 

Is het veilig om tanden te bleken?

 

Bij het bleken van de tanden wordt waterstofperoxide of carbamideperoxide gebruikt. Deze stoffen zijn veilig mits gebruikt door een professional met kennis van zaken.

 

De voordelen van een behandeling door een professional van tanden bleken ’s Hertogenbosch

 

Er zijn producten voor thuisgebruik zonder recept verkrijgbaar, maar vaak hebben deze weinig tot geen effect op de kleur van de tanden. Bij verkeerd gebruik kunnen er zelfs kleurverschillen ontstaan. Laat u uw tanden bleken door onze professionals, dan loopt u dit risico niet en weet u zeker dat de behandeling deskundig wordt uitgevoerd.

Daarnaast zal een professional altijd vóór de behandeling onderzoeken of u mogelijk overgevoelig bent voor bepaalde stoffen. Bij een vrij verkrijgbaar product zonder recept is daar geen sprake van.

Onze professional zal vooraf samen met u bepalen wat uw wensen zijn en wat de beste behandeling is, hij zal samen met u naar het maximale resultaat streven. Bij een vrij verkrijgbare thuisbehandeling is onduidelijk wat het resultaat zal zijn.

En heeft u toch de voorkeur om thuis uw tanden te bleken? Dat kan. U hoeft de behandelingen niet in de praktijk te laten doen. Wij bieden namelijk ook matrijzen aan waarmee u thuis uw tanden kunt bleken, maar dan wel met onze professionele begeleiding. U kunt ook kiezen voor een combinatie van behandeling in de praktijk en thuis.

 

Tanden bleken ’s Hertogenbosch. Wat kost het?

 

Onze behandelingen starten vanaf slechts € 35,=. Echter, afhankelijk van uw gebit en uw wensen kunnen wij u een prijs offreren voor de behandeling van uw gebit. Wij adviseren u om hiervoor een afspraak te maken met Perfect Smile Den Bosch. Wij heten u hartelijk welkom en hopen u dat u binnenkort met een stralende witte glimlach onze winkel zult verlaten.

https://perfectsmiledenbosch.nl/tanden-bleken/