ABJ Fotografie
Image default
Wijn

Probeer vernieuwende wijnsoorten zoals Olifantsberg wijn bij deze wijnimporteur

Uiteten gaan met vrienden, collega’s of familie is heerlijk. Even ontspannen bijkletsen en genieten van lekker eten en goede Olifantsberg wijn. Na een gezellige avond is de kans groot dat u hier weleens terug zal komen. Bezoekers kiezen vaak uit dezelfde selectie van restaurants die ze goed vinden. Daarom is het belangrijk dat de menukaart om de zoveel tijd vernieuwd wordt. Niet alleen de eetkaart, maar ook de wijnkaart. Want dan blijft het leuk om terug te komen. Maar waar import u als restaurant vernieuwende bijzondere wijnen?

Proef de Chenin Blanc wijn eens

Q-Vignes Wijnimport uit Bilt is een gepassioneerde wijnimporteur met een groot netwerk aan kleinschalige wijnboeren. Ze leveren bijzondere wijnsoorten van over de hele wereld. Een heerlijke witte wijn die zeker aan te raden is bij visgerechten is de Blanc Olifantsberg wijn. Deze Chenin Blanc is 100% zuiver en wordt geproduceerd in de wijnstreek Breedekloof in Zuid-Afrika. Door de leisteenachtige ondergrond van deze wijnregio, geven de druiven de Olifantsberg wijn een fijne mineraliteit. Deze bijzondere wijn smaak naar een sappig, frisdroog citrusfuit.

Dit merk heeft een levendige witte wijn die goed in evenwicht is

Een andere heerlijke wijn die ze aanbieden is de Corsicaanse wijnsoort Domaine Fiumicicoli. Deze wijnsoort heeft ook een uitstekende witte wijn. De witte wijn van Domaine Fiumicicoli is 100% gemaakt van vermentino en smaakt ook naar fris citrusfruit. Wijnkenners kenmerken deze wijn als aromatisch en levendig.

Bezoek de webshop en vernieuw uw wijnkaart eenvoudig

Olifantsberg wijn en Domaine Fiumicicoli zijn heerlijke wijnsoorten van goede kwaliteit, die veel mensen nog nooit geproefd hebben. Q-Vignes heeft nog veel meer van zulke soorten wijn in hun assortiment. Dus wilt u uw wijnkaart vernieuwen met lekkere en bijzondere wijnen? Bekijk dan de webshop van Q-Vignes en geef uw bezoekers nog een extra reden om terug te blijven komen naar uw restaurant.

https://qvignes.nl/olifantsberg-wijn/