ABJ Fotografie
Image default
Kunst en Kitsch

Gedetailleerde kunst kopen bij een beeldend kunstenaar in regio Tilburg

Als je unieke kunst wilt kopen als eyecatcher in jouw woning, kun je terecht bij Paul Funcken in Udenhout, nabij Tilburg. Deze kunstenaar creëert gedetailleerde werken uit een veelvoud aan materialen. Je kunt ervoor kiezen om een vrij kunstwerk uit zijn collectie te kopen, maar je kunt ook kunst in opdracht laten maken. Als je bijvoorbeeld graag een bepaald soort beeld wilt laten maken, zoals een marmeren of bronzen beeld om in de tuin te zetten, is dat zeker mogelijk. Op de website van deze kunstenaar bekijk je zijn portfolio, waar je een impressie krijgt van de werken die hij de afgelopen jaren gecreëerd heeft. Je zult zien dat er veel gebruik wordt gemaakt van glas en metaal in unieke vormen. Als je vragen hebt over een specifiek kunstwerk of over de mogelijkheden voor kunst in opdracht, vertelt deze kunstenaar je graag meer.

Ga ook zelf aan de slag met verschillende materialen

Je kunt niet alleen vrije kunst of kunst in opdracht kopen bij dit atelier nabij Tilburg. Het is namelijk ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het maken van de mooiste beelden. Ga bijvoorbeeld voor de veelzijdige cursus beeldhouwen en maak een eigen beeld van steen. Daarnaast ga je nog met verschillende andere materialen aan de slag tijdens een cursus bij deze kunstenaar. Je bent welkom om een gratis proefles te volgen, om te ontdekken of deze workshop bij jou past. Wanneer je kiest voor een cursus in dit atelier, laat je jouw creativiteit de vrije loop en komen de mooiste creaties uit jouw handen.

Neem bij vragen direct contact met deze kunstenaar op

Wil je kunst kopen voor jouw woning nabij Tilburg, of zou je graag zelf kunstwerken maken tijdens een workshop beeldhouwen? Dan kun je terecht bij Paul Funcken in Udenhout. Hier koop je de mooiste, unieke kunstwerken, vrij of in opdracht. Of ga voor een workshop en laat je eigen creativiteit naar boven komen. Voor meer informatie en de contactgegevens bezoek je de website van deze kunstenaar.