ABJ Fotografie
Image default
Relatie

Speeddaten in Eindhoven of Utrecht? Meld je aan bij Search4love!

Ben jij geboren en getogen in Utrecht? Ben je er net naartoe verhuisd vanwege studie of werk? Misschien woon je vlakbij Utrecht in Bunnik, Harmelen, Maarssen, Westbroek of Woerden? Hoe dan ook, jij hebt iets met Utrecht. En wij hebben een tip voor jou: speeddaten Utrecht. Wat denk je ervan? De organiserende partij is Search4love. Een jong bedrijf dat bruist van de energie en de goede ideeën. Er worden zowel hetero- als man-man- en vrouw-vrouwavonden gehouden. Dit zijn de leeftijdscategorieën:

– 20-35 jaar;

– 30-45 jaar;

– 40-55 jaar;

– 50-65 jaar.

Let op: vooralsnog worden de vrouw-vrouw en man-man-events alleen voor 25- tot 40-jarigen gehouden. De reden? Vrijwel alle singles die zich aanmelden zijn ouder dan 24, maar nog geen of net 40. Hoe gaat het in z’n werk speeddaten? We leggen het heel graag uit! Je zult in totaal een kleine 20 vrijgezellen ontmoeten. Stuk voor stuk enthousiaste mensen als jij, met een voorliefde voor Utrecht. Je voert korte gesprekken van 4 minuten om de ander beter te leren kennen. Na de date geef je op je speeddatekaart aan of je de persoon écht leuk vond (‘ja, een klik!’) of niet (‘nee, geen klik’). Dit zijn de twee opties, twijfelen is dus niet aan de orde. Aan het einde van de avond levert iedereen de kaart in en haalt het Search4love-team de matches eruit.

Speeddaten in Eindhoven komt op hetzelfde neer. Eetcafé Spijker is de locatie waar je vanaf 19.30 uur wordt verwacht. Tussen de dates door is er tijd voor een biertje, wijntje of kop koffie natuurlijk. Hapjes worden ook geserveerd. Het komt wel eens voor dat mensen tijdens een date dichtklappen. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Misschien doet de persoon die voor je zit je aan iemand denken en ben je daardoor volledig afgeleid. Of het is zo’n knapperd dat je geen woord meer kun uitbrengen. Soms spelen zenuwen een rol of ben je in je hoofd nog bezig met de vorige date. Als dit jou overkomt, geen zorgen. Er loopt altijd een hostess rond die je kan helpen er weer goed in te komen.

https://www.search4love.nl