ABJ Fotografie
Image default
Auto's en Motoren

Theorieles, examen en slagen op dezelfde dag met 123-theorie

Je auto theorie in 1 dag halen? Bij ons kan het! Wie zijn wij? We zullen ons even voorstellen. Wij zijn 123-theorie en hebben unieke auto theoriecursussen ontwikkeld waardoor het iedereen kan lukken om binnen 1 dag het theorie certificaat binnen te slepen. Wekenlang blokken is dus niet meer nodig, met onze theorie dagcursus is het in 1 dagje gebeurd.

Vroeg in de ochtend gaat onze les van start. Meestal moet je om 07.00 paraat staan, we willen genoeg tijd hebben om je klaar te stomen voor het examen. Want in de middag ga je het theorie examen bij het CBR al maken. Voordat we starten met de les zullen we even kort kennis maken met elkaar en met de docent. De les wordt gegeven door een fijne docent die je alle praktijkvoorbeelden laat zien en op die manier de theorie aan jou aanleert. Als alle theorie aan bod is gekomen starten we met de oefen examens. Onze oefen examens zien er precies hetzelfde uit als het examen dat je ’s middags gaat maken bij het CBR. Instinkvragen en de verschillende vraagstellingen zijn voor jou straks dus geen verassing meer, je hebt er bij ons al lekker mee geoefend.

Met een gevulde buik naar het CBR

Wanneer het tijd is om te lunchen zit de theorie inmiddels super goed in je hoofd. Tijd dus voor wat ontspanning. Wij leveren een heerlijke lunch. Ben je uitgegeten? Er is nog even tijd om de theorie in je hoofd te herhalen voordat we vertrekken naar het CBR.

Meestal ligt het CBR op loopafstand van onze cursuslocatie. Wanneer dit niet zo is zorgen wij ervoor dat je naar het CBR vervoerd wordt.

Waar je ook woont, altijd een dagcursus bij jou in de omgeving

Wil jij de cursus auto theorie in 1 dag in Den Haag volgen? Geen probleem! Wij geven onze theoriecursus niet op 1 locatie, maar op veel locaties door heel Nederland. Naast Den Haag kan je je ook inschrijven voor een cursus in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Utrecht, Goes, Maastricht, Groningen. Voor alle locaties kan je even op onze site kijken, daar staan alle plaatsen aangegeven waar wij theoriecursussen aanbieden.

https://www.123-theorie.nl/