ABJ Fotografie
Image default
Bedrijven

Uw verhuurde woning direct verkopen met huurders erin?

Huis in verhuurde staat verkopen

Het verkopen van een verhuurde woning kan niet zomaar, koop breekt geen huur, huurders kunnen niet zomaar worden uitgezet met de intentie om de woning te kunnen verkopen. Maar hoe moet dat dan indien u graag uw verhuurde wil verkopen?
De oplossing is simpel, verkoop uw woning nu direct in verhuurde staat met de huurders erin aan Sons Real Estate. Via onze website kunt u eenvoudig een bod aanvragen op uw verhuurde woning. We nemen contact met u op en bespreken al uw wensen rondom de verkoop.

Vrijblijvend bod

Wij stellen voor u kosteloos een waardebelaing op, aan de hand van de waardebepaling ontvangt u een vrijblijvend en marktconform bod op uw verhuurde woning. De woningwaarde wordt bepaald op basis van de locatie, de staat van onderhoud van de woning en de maandelijkse huurstromen. Bij de verkoop aan Sons Real Estate nemen wij de lopende huurovereenkomsten bij de koop over. De huurders kunnen hierdoor gewoon in blijven zitten en dit stelt u in de gelegenheid om de woning toch te kunnen verkopen. Doordat wij financieren uit eigen middelen is ons bod niet afhankelijk van voorbehoud op financiering en kan de verkoop direct in gang gezet worden. Alle kosten voor de verkoop nemen wij voor onze rekening, de koopovereenkomst wordt opgesteld en de notaris wordt voor u verzorgd.

Kort verkooptraject door efficiente werkwijze

Wij beschikken over een team van vastgoedspecialisten die gespecialiseerd zijn in de aankoop van verhuurde woningen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en kan de verkoop op zeer korte termijn plaatsvinden. Vraag nu gratis een vrijblijvend bod aan en verkoop zorgeloos en stressvrij uw verhuurde woning, wij verzorgen het gehele verkoopproces van a tot z voor u.

Verkoop uw verhuurde woning direct zonder verkoopkosten 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-met-huurders/