ABJ Fotografie
Image default
Bedrijven

Verschillende balken verbinden met het gebruik van balkdragers

Bent u opzoek naar de perfecte balkdragers om balken aan elkaar te verbinden? Dan bent u hier op het juiste adres. Onze webshop heeft een ruim assortiment aan balkverbindingen. Deze worden vaak in de bouw gebruikt. Bijvoorbeeld voor gordingen op metsel- of lijmwerk. De ankers worden das tijdens het metselen al geplaatst. Daardoor zijn ze goed bevestigd en bieden ze dus optimale stevigheid. Balkdragers met een lange lip zorgen voor een haakse verbinding tussen balken. Zo zijn ze dus ook eenvoudig te monteren. Het assortiment biedt vele opties in afmetingen. Deze afmetingen reflecteren de hoogte en breedte van de balken zelf.

Het materiaal en de bevestiging van balkdragers

De verschillende balkdragers uit het assortiment zijn gemaakt van staal. Een zinklaag in combinatie met een beetje aluminium wordt ook gebruikt. Hierdoor wordt het materiaal nog egaler. Bovendien wordt het op deze manier beschermd tegen erosie, oftewel roest. Als gevolg hebben al onze balkdragers een mooie en glanzende afwerking. De bevestiging van deze verbindingen zijn van tevoren al bepaald. Ze zijn namelijk constructief bevestigd. Dit zorgt voor orde en logica. Waar de balk geplaatst moet worden is dus erg overzichtelijk tijdens het metselen of lijmen. Tevens is het mogelijk om deze dragers te bevestigen aan een houten balk. Hiervoor wordt aangeraden schroefnagels te gebruiken.

Andere balkverbindingen

Balkdragers zijn ook wel bekend als balkschoenen. Zoals de naam al doet vermoeden is het bedoeld om balken op te leggen. Echter bevinden zich ook andere soorten balkverbindingen in het assortiment. Om te bouwen zijn eenmaal veel verschillende balkverbindingen nodig. In ons assortiment vindt u alle benodigdheden onder een dak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dakverankering en gordinglassen. Maar ook hoeken, muurplaatankers en opwaaiankers zijn populair. Ook binnen deze categorieën zijn er vele producten beschikbaar. Onder balkdragers bevingen zich niet alleen dragers met een korte of lange lip. Ook regeldragers, en gripankers zijn verkrijgbaar. Bovendien garanderen wij de uitstekende kwaliteit van al onze balkverbindingen. De producten worden vrijwel allemaal geproduceerd in Nederland.