ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

Nissan dealer

Bent u opzoek naar een Nissan dealer die u kan helpen bij het vinden van de ideale auto? Dan bent u bij de Nissan dealer, met een locatie in zowel Nunspeet als in Harderwijk aan het juiste adres. De Nissan Dealer heeft niet alleen een erg uitgebreide showroom waar zich verschillende auto’s bevinden, het niet ook nog eens interessante aanbiedingen en er is tevens een werkplaats aanwezig voor service en onderhoud van uw auto.

 

Verschillende auto’s

De Nissan dealer heeft zoals gezegd veel verschillende auto’s. Hieronder vallen bijvoorbeeld handgeschakelde auto’s, maar ook automaten. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld grote auto’s, maar voor de liefhebbers ook kleine. U kunt gerust komen kijken welke auto het best bij u past. Daarnaast kunt u ook voor het langskomen uiteraard een kijkje nemen op de website. Ook kunt u op de website een prijsindicatie vinden. Er is veel keuze als het gaat om verschillende auto’s en ook benzineauto’s, dieselauto’s en hybride-auto’s behoren tot de mogelijkheden.

 

Reparaties en onderhoud

Naast een showroom waar u een kijkje kunt nemen voor occasions en nieuwe auto’s is er zoals gezegd ook een werkplaats waar uw auto van onderhoud kan worden voorzien. Op de werkplaats kunt u bijvoorbeeld uw banden laten vervangen door winterbanden. Daarnaast kunt u ook een APK keuring laten doen of andere reparaties regelen. Alles wordt uiteraard zeer zorgvuldig gedaan en u vertrekt met een uitstekend gerepareerde auto.

De Nissan Card

U kunt bij de Nissan dealer ook een Nissan Card krijgen. Dit brengt veel verschillende voordelen met zich mee. Zo kunt u bijvoorbeeld uw APK-beurten laten doen bij de dealer zonder hiervoor te hoeven betalen. Ook worden bepaalde noodzakelijke reparaties voor mensen met een Nissan Cars gratis gedaan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de reparatie van een kleine barst in uw voorruit. Tevens uw olie wordt ververst indien nodig zonder dat hier een vergoeding tegenover hoeft te staan.